Victron Lynx Smart BMS 500

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Het Victron Lynx Smart BMS 500 is een batterijbeheersysteem (BMS) voor Victron Smart lithiumbatterijen. Het maakt onderdeel uit van het Lynx-distributiesysteem.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€1.200,95 €1.025,95

Incl. btw

Victron Lynx Smart BMS 500

Het Victron Lynx Smart BMS 500 is een batterijbeheersysteem (BMS) voor Victron Smart lithiumbatterijen. Het maakt onderdeel uit van het Lynx-distributiesysteem. Het Lynx-distributiesysteem is een modulair railsysteem dat DC-aansluitingen, distributie, afzekering, batterijbewaking en/ of lithiumbatterijbeheer omvat.

Het Victron Lynx Smart BMS 500 bevat een positieve en een negatieve busbar, een BMS, een contactor en een accubewaking. De Lynx Smart BMS communiceert via Bluetooth met de VictronConnect-app en kan via VE.Can communiceren met een GX-apparaat. De Lynx Smart BMS heeft een status-LED en een Bluetooth-LED en wordt geleverd met twee VE.Can RJ45-terminators.

Communicatie VictronConnect-app en GX-apparaat
Het Lynx Smart BMS kan op maximaal 4 Lynx-distributors aangesloten worden. Deze kunnen worden bewaakt en ingesteld met de VictronConnect-app of met een Victron GX-communicatieapparaat. Het GX-apparaat kan worden aangesloten op het VRM-portaal. Hierdoor is bewaking op afstand mogelijk.

Bedoeld voor de slimme lithiumbatterijen van Victron
De Lynx Smart BMS is een speciaal BMS voor de Victron Lithium Smart-batterijen. Deze batterijen zijn lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen en kunnen in serie, parallel en serie / parallel worden geschakeld zodat een accubank voor systeemspanningen van 12V, 24V of 48V kan worden gerealiseerd.

Andere onderdelen van het Lynx Distributiesysteem
Andere onderdelen van het Lynx Distributiesysteem zijn de volgende producten (ook te vinden bij de gerelateerde producten onderaan deze tekst):
- Lynx Power In - Een positieve en negatieve stroomrail met 4 aansluitingen voor batterijen of DC-apparatuur.
- Lynx-distributor - Een positieve en negatieve busbar met 4 gezekerde aansluitingen voor batterijen of DC-apparatuur samen met zekeringsbewaking.
- Lynx Shunt VE.Can - Een positieve busbar met ruimte voor een hoofdsysteemzekering en een negatieve busbar met een shunt voor batterijbewaking. Het heeft VE.Can-communicatie voor bewaking en configuratie met een GX-apparaat.

Handleiding
Download hier alvast de handleiding voor Lynx Smart BMS 500.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags