Victron MultiPlus IP21 12/1600/70-16 230V VE.Bus

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron MultiPlus IP21 12/1600/70-16 230V VE.Bus is een combinatie van een krachtige pure sinusomvormer en een geavanceerde acculader. De MultiPlus 12/1600/70 beschikt over slimme laadtechnologie en een snelle AC-schakelaar.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€883,95
Incl. btw

Victron MultiPlus IP21 12/1600/70-16 230V VE.Bus

De Victron MultiPlus IP21 12/1600/70-16 230V VE.Bus is een combinatie van een krachtige pure sinusomvormer en een geavanceerde acculader. De MultiPlus 12/1600/70 beschikt over slimme laadtechnologie en een snelle AC-schakelaar. De Victron MultiPlus IP21 12/1600/70 is een all-in-one lader en omvormer in een compacte behuizing.

Bekabeling
De Victron MultiPlus wordt geleverd zonder de benodigde kabels. U kunt hiervoor 35 mm² kabels gebruiken.

PowerControl
De Victron MultiPlus kan ingesteld worden met een maximum aggregaatstroom of walstroom die benut zal worden. De MultiPlus houdt dan rekening met andere stroomverbruikers en gebruikt voor het opladen van de accu alleen de stroom die nog ‘over’ is. Hierdoor raakt de aggregaat- of walaansluiting niet overbelast.

PowerAssist
De Victron MultiPlus zorgt ervoor, in geval van piekstromen of verhoogde vraag, dat onvoldoende wal- of aggregaatstroom onmiddellijk wordt gecompenseerd met stroom van de accu. Als de belasting afneemt, wordt eventuele reservestroom/ extra stroom gebruikt om de accu weer op te laden

Hoog opstartvermogen
De Victron MultiPlus kan opstarten met een hoog gevraagd vermogen. Dat is vereist om belastingen met hoge inschakelstroom, zoals spanningsomvormers voor ledlampen, halogeenlampen of elektrisch gereedschap, te kunnen starten. De Victron MultiPlus is hiervoor dus prima geschikt.

Search Mode (zoekmodus)
Als de 'search mode' is ingeschakeld wordt het stroomverbruik van de omvormer bij nullast verlaagd met ca. 70 %. Dit scheelt veel stroomverbruik en zorgt er dus voor dat uw accu niet (snel) leeg raakt. De 'search mode' houdt in dat de Victron MultiPlus wordt uitgeschakeld als er geen belasting is of als deze heel laag is. Iedere 2 seconden zal de MultiPlus even inschakelen ter controle. Als de uitgangsstroom een ingesteld niveau overschrijdt, blijft de MultiPlus werken. Zo niet, dan gaat deze weer uit.

Programmeerbaar relais
Het programmeerbare relais is standaard ingesteld als alarmrelais, d.w.z. dat het relais stroomloos wordt gezet in geval van een alarm of een voor-alarm (omvormer bijna te warm, rimpelspanning op de ingang bijna te hoog, accuspanning bijna te laag).

LED display
3 duidelijke leds geven aan wat de status is van het systeem. In de gebruiksaanwijzing wordt uitgelegd wat de betekenis is van de verschillende leds en wat het betekent als de leds continu aanstaan of knipperen. De leds zijn duidelijk afleesbaar aan de kant van de aansluitingen op de omvormer.

Beveiligingen
De MultiPlus IP21 12/1600/70 omvormer/lader is beveiligd tegen te hoge temperatuur, overbelasting, uitgangskortsluiting en te hoge of te lage accuspanning.

Nederlandstalige handleiding
Uw Victron MultiPlus omvormer/acculader wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Daarnaast worden handleidingen in meerdere talen meegeleverd zoals Engels.

Handige extra informatie bij uw MultiPlus

Specificaties
Uitgangsspanning: 230 V (± 3%) - 50 Hz (± 0,1%)
Spanningsvorm: zuivere sinus
Nominale accuspanning: 12 V
Aanbevolen accucapaciteit: ≥ 60 Ah
Continu vermogen bij 25 °C: 1600 W
Continu vermogen bij 40 °C: 900 W
Piekvermogen: 2400 W
AC aansluiting: schroefcontacten
Rendement: 93 %
Display/uitlezing: LED display
Ingangsspanning: 9V - 17V
Uitgangsspanning: 230VAC (+/- 2%)
PowerControl/PowerAssist: ja
Laadstroom huishoudaccu/ accessoire-accu: 70A
Laadstroom startaccu: 1A

Omgevingstemperatuur: -40 °C tot 65 °C
Koeling: ventilatorkoeling
Beveiligingen: te hoge temperatuur, overbelasting, kortsluiting, hoge/lage accuspanning

Afmetingen: 465 x 270 x 120 mm
Gewicht: 10 kg
Beschermingsgraad: IP21

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags