Victron Phoenix acculader 12/50 (2+1) 90-265V AC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Phoenix 12/50 acculader heeft twee hoofduitgangen die samen de volledige laadstroom kunnen leveren. Een derde uitgang levert een beperkte laadstroom van 4A en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een startaccu op te laden.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€732,95
Incl. btw

Victron Phoenix acculader 12/50 (2+1) 90-265V AC

De Victron Phoenix acculader heeft twee hoofduitgangen die samen de volledige laadstroom kunnen leveren. Een derde uitgang levert een beperkte laadstroom van 4A en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een startaccu op te laden. Met een ingangsspanning (AC) van 90-265VAC kan de Phoenix lader overal ter wereld ingezet worden. Deze krachtige acculader/ druppellader levert maximaal 50A aan laadvermogen voor 12V systemen.

Hoogfrequent lader
De Victron Phoenix lader is een hoogfrequente acculader en dat maakt deze lader stil in het gebruik.

Beveiligingen
De Victron Phoenix is beveiligd tegen kortsluiting en te hoge omgevingstemperaturen.

Robuuste behuizing
De interne elektronica van de lader wordt beschermd tegen vocht en vuil door een robuuste aluminium behuizing met een speciale coating.

Temperatuursensor
De Phoenix Charger wordt standaard geleverd met een temperatuursensor. De Phoenix houdt rekening met de omgevingstemperatuur en past hierop het voltage aan. Dit zorgt voor een langere levensduur van de accu.

Aanbevolen bekabeling
De Phoenix Charger wordt geleverd zonder de benodigde accukabels. U kunt hiervoor, tot een afstand van 6 meter, 25 mm² kabels gebruiken (25 mm² rode accukabel/ laskabel en 25 mm² zwarte accukabel/ laskabel). Bij langere afstanden kunt u het beste 35 mm² kabels gebruiken (35 mm² rode accukabel/ laskabel en 35 mm² zwarte accukabel/ laskabel). Bekabeling kunt u ook vinden via de links onderaan de tekst bij dit product. De aanbevolen zekering heeft een waarde van 60A.

Accucapaciteit en laadvermogen
De range aan accu's waarvoor een acculader geschikt is hangt erg af van het gebruik van de accu.
Als u dagelijks een loodzuur-accu gebruikt en weer vol wilt laden dan doet u dat het beste met een lader die 10 tot 20% van de accucapaciteit levert aan laadvermogen (voorbeeld: een 100Ah accu laadt u dan het beste op met een lader die 10 tot 20A aan laadvermogen levert).
Als het vooral gaat om onderhouden van de accu (volhouden van de accu) dan kan hiervoor een kleinere lader gebruikt worden.

Nederlandstalige gebruiksaanwijzing
Een uitgebreide Nederlandstalige gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd met het product. De gebruiksaanwijzing is verder beschikbaar in vele andere talen waaronder het Engels.

Handige extra informatie bij uw Phoenix acculader:

Details
Ingangsspanning (AC): 90-265VAC
Aanbevolen accucapaciteit: 200 - 800Ah
Afmetingen: 350 x 200 x 108 mm
Gewicht: 3,80 kg
IP-norm: IP21

De juiste bekabeling, montage en beveiliging van uw installatie
Ook voor de juiste bekabeling van uw installatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben voor alle aansluitingen de beste kabels die u per meter kunt bijbestellen bij uw bestelling. Naast kabels hebben we ook zekeringenzekeringhoudersperskabelogen en meer voor de montage en inrichting van uw installatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags