Victron Phoenix charger 24/25 (2+1) 90-265V AC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Phoenix 24/25 acculader heeft twee hoofduitgangen die samen de volledige laadstroom kunnen leveren. Een derde uitgang levert een beperkte laadstroom van 4A en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een startaccu op te laden.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€693,95
Incl. btw

Victron Phoenix charger 24/25 (2+1) 90-265V AC

De Victron Phoenix 24/25 is een 24V acculader en heeft twee hoofduitgangen die samen de volledige laadstroom kunnen leveren. Een derde uitgang levert een beperkte laadstroom van 4A en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een startaccu op te laden. Met een ingangsspanning (AC) van 90-265VAC kan de Phoenix lader overal ter wereld ingezet worden. Deze krachtige acculader/ druppellader levert maximaal 25A aan laadvermogen voor 24V systemen.

Hoogfrequent lader
De Victron Phoenix lader is een hoogfrequente acculader en dat maakt deze lader stil in het gebruik.

Beveiligingen
De Victron Phoenix is beveiligd tegen kortsluiting en te hoge omgevingstemperaturen.

Robuuste behuizing
De interne elektronica van de lader wordt beschermd tegen vocht en vuil door een robuuste aluminium behuizing met een speciale coating.

Temperatuursensor
De Phoenix Charger wordt standaard geleverd met een temperatuursensor. De Phoenix houdt rekening met de omgevingstemperatuur en past hierop het voltage aan. Dit zorgt voor een langere levensduur van de accu.

Aanbevolen bekabeling
De Phoenix Charger 24/16 wordt geleverd zonder de benodigde accukabels. U kunt hiervoor, tot een afstand van 6 meter, 16 mm² kabels gebruiken (16 mm² rode accukabel/ laskabel en 16 mm² zwarte accukabel/ laskabel). Bij langere afstanden kunt u het beste 25 mm² kabels gebruiken (25 mm² rode accukabel/ laskabel en 25 mm² zwarte accukabel/ laskabel). Bekabeling kunt u ook vinden via de links onderaan de tekst bij dit product. De aanbevolen zekering heeft een waarde van 30A.

Nederlandstalige gebruiksaanwijzing
Een uitgebreide Nederlandstalige gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd met het product. De gebruiksaanwijzing is verder beschikbaar in vele andere talen waaronder het Engels.

Handige extra informatie bij uw Phoenix acculader:

Details
Ingangsspanning (AC): 90-265VAC
Aanbevolen accucapaciteit: 100 - 400Ah
Afmetingen: 350 x 200 x 108 mm
Gewicht: 3,80 kg
IP-norm: IP21

De juiste bekabeling, montage en beveiliging van uw installatie
Ook voor de juiste bekabeling van uw installatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben voor alle aansluitingen de beste kabels die u per meter kunt bijbestellen bij uw bestelling. Naast kabels hebben we ook zekeringenzekeringhoudersperskabelogen en meer voor de montage en inrichting van uw installatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags