Victron Skylla-TG 24/50 3-phase (1+1)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Skylla-TG 24/50 3-phase (1+1) is een veelzijdige krachtpatser als het gaat om het laden van 24V accu's. De Skylla-TG is licht en compact en de laad-spanning kan aangepast worden aan elk type open of gesloten accu.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€1.851,95 €1.653,95

Incl. btw

Victron Skylla-TG 24/50 3-phase (1+1)

De Victron Skylla-TG 24/50 3-phase (1+1) is een veelzijdige krachtige 24V acculader. De Skylla-TG is licht en compact en de laad-spanning kan aangepast worden aan elk type open of gesloten accu. De Skylla-TG wordt veel toegepast in situaties waar snel en veilig acculaden van belang is.

Victron Skylla-TG 24/50 3-fase
Deze Skylla-TG 24/50 3-fase sluit u aan op een 3 fase aansluiting.

Geschikt voor
De Victron Skylla-TG 24/50 3-phase is geschikt voor alle soorten accu's van 250 tot 500 Ah. De laad-spanning kan namelijk aangepast worden aan elk type open of gesloten accu.

Geschikt voor wisselspanning
De Victron Skylla-TG 24/50 3-phase is alleen geschikt om aan te sluiten op een wisselspanning (walstroom) aansluiting. De 1 fasige variant is tevens geschikt voor aansluiten op een gelijkspanning aansluiting.

Gecontroleerd laden
De Victron Skylla-TG 24/50 3-phase heeft een microprocessor die het laden nauwkeurig in 3 stappen regelt. Het laadproces verloopt volgens de IUoUo karakteristiek (I-phase (constant electric current oftewel bulklading), Uo-phase (constant over-voltage oftewel de Absorptie fase), and U-phase (constant voltage oftewel de Float fase of onderhoudsladen)). Dit werkt sneller dan andere laadprocessen en zorgt voor een gecontroleerde manier van laden.

Voeding
De Skylla-TG is prima te gebruiken als voeding (bij het ontbreken van accu’s of grote buffercondensatoren) vanwege de perfect gestabiliseerde uitgangsspanning.

Twee uitgangen voor twee accu’s
De Skylla-TG heeft 2 onderling geïsoleerde uitgangen. De tweede uitgang, bedoeld voor het laden van een startaccu, is begrensd op 4 A en heeft een iets lagere uitgangsspanning (perfect voor goed onderhoud van uw startaccu).

Temperatuurcompensatie
Bij uw Skylla-TG wordt een temperatuursensor meegeleverd. De temperatuursensor zorgt ervoor dat de laadspanning afneemt wanneer de accutemperatuur stijgt. Dit is belangrijk voor het goed laden en onderhouden van onderhoudsvrije accu’s (anders kunnen dit soort accu’s uitdrogen door overladen).

Voltage Sensing
De Skylla-TG meet de laadspanning op de accu of op het DC verdeelpunt. De Skylla-TG compenseert vervolgens het spanningsverlies door de aanwezige kabelweerstand. Door deze zogenaamde ‘Voltage Sensing’ ontvangt uw accu altijd de juiste laadspanning wat de levensduur van de accu ten goede komt.

Gebruiksaanwijzing
Bij uw lader ontvangt u een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing is verder beschikbaar in het Engels en Duits.

Handige extra informatie bij uw Skylla

Details
Ingangsspanning (V AC): 3 x 400V
Ingangsspanning bereik (V AC): 320-450V
Ingangsspanning bereik (V DC): N.v.t.
Frequentie (Hz): 45-65 Hz
Laadstroom accessoire accu (A): 50A
Laadstroom startaccu (A): 4A
Geschikt voor accu's: 250-500 Ah
Afmetingen: 365 x 250 x 257 mm
Gewicht: 13 kg
Temperatuurbereik: -40 tot +50°C
Accu-aansluiting: M8 bouten
230 V AC-aansluiting: 2,5mm2 (AWG 6) schroefklemmen
Beschermklasse: IP 21

De juiste bekabeling, montage en beveiliging van uw installatie
Ook voor de juiste bekabeling van uw installatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben voor alle aansluitingen de beste kabels die u per meter kunt bijbestellen bij uw bestelling. Naast kabels hebben we ook zekeringenzekeringhoudersperskabelogen en meer voor de montage en inrichting van uw installatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags