Victron VE.Can weerstand tank zender adapter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze Victron VE.CAN tank zender adapter zijn maximaal 16 tanks met een standaard resistieve tank niveau zender aan te sluiten op de Color Control GX. Per tank is een VE.CAN tank zender adapter nodig om aan te sluiten.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€418,95
Incl. btw

Victron VE.Can weerstand tank zender adapter

Met deze Victron VE.CAN tank zender adapter/ VE.CAN resistive tank sender adapter zijn maximaal 16 tanks met een standaard resistieve tank niveau zender aan te sluiten op de Color Control GX. Per tank is een VE.CAN tank zender adapter nodig om aan te sluiten op de Color Control GX.

Compatibel met Europese en Verenigde Staten standaard
De adapter is compatibel met zowel de Europese standaard 0-180 Ohm en de Verenigde Staten standaard 240-30 Ohm tank niveau zenders en is nauwkeurig tot op ±1%. De adapter kan gemakkelijk aangesloten worden op een NMEA2000 netwerk met RJ45 netwerkkabels/ UTP kabels.

Gemakkelijk configureerbaar
De VE.CAN tank zender adapter is gemakkelijk configureerbaar voor resistieve zenders van brandstof, vers water, afvalwater, bronwater, olie en zwart water (afvalwater) tanks. Het "Sender type" is met een kleine schroevendraaier gemakkelijk in de juiste configuratie in te stellen.

Maximaal 16 tanks
De VE.CAN tank zender adapter ondersteunt maximaal 16 tanks van elk type tank. Met een kleine schroevendraaier kan voor ieder van de maximaal 16 tanks een unieke "Tank instance" gekozen worden.

Montage
De montage van de VE.CAN tank zender adapter kan gemakkelijk gedaan worden op een schutboard of muur m.b.v. de 4 schroefgaten in de behuizing (schroeven niet meegeleverd).

Voeding
De VE.CAN tank zender adapter krijgt zijn voeding uit het VE.CAN-netwerk. Als voeding vanuit het VE.CAN netwerk niet mogelijk of aanwezig is dan kunt u hiervoor de Victron VE.CAN voedingskabel gebruiken.

Geleverd zonder
De VE.CAN tank zender adapter wordt geleverd zonder snoeren, UTP kabels of schroeven t.b.v. de montage.

Handleiding
De VE.CAN tank zender adapter wordt geleverd met een duidelijke Engelstalige handleiding. Een Nederlandstalige handleiding is niet beschikbaar. U kunt hier alvast de handleiding downloaden.

Details
Afmetingen: 110 x 50 x 35 mm
Gewicht: ongeveer 0,3 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags