Zekeringhouder / fuse holder Minioto 1.5mm2 zwart met kapje voor Mini zekering tot 30A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Zekeringhouder / fuse holder met transparant afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 30A. De Minioto is geschikt voor kabeldiktes van 1.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabels zijn aan weerszijden 130 millimeter lang.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€2,95
Incl. btw

Zekeringhouder / fuse holder Minioto 1.5mm2 zwart met kapje voor Mini zekering tot 30A

De zekeringhouder / fuseholder Minioto met transparant afdekkapje is geschikt voor een platte Mini zekering tot 30A. Deze houder voor steekzekeringen is geschikt voor kabeldiktes van 1,5 mm2 en een maximale stroom van 30A. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabellengte is 130 millimeter aan weerszijden. Deze steekzekeringhouder is beschermd conform isolatieklasse IP56.

Zekeringhouders
Als u hogere waardes qua zekeringen heeft, dan raden we aan een andere, daarbij passende zekeringhouder te kiezen.

Beschermkap
Het geïntegreerde beschermkapje met geïntegreerde O-ringen is geheel transparant en zit bevestigd op een robuuste zwarte houder. Daarmee ziet u direct de status van de zekering.

Details
Kabelkleur: zwart
Kabellengte: 2x130 mm (links en rechts)
Bescherming: IP56

Zekering apart te bestellen
Op één of meerdere foto's ziet u ter illustratie een zekering in de houder. Deze zekering is echter niet bij dit product inbegrepen. Uiteraard kunt u op Acculaders.nl eveneens terecht voor alle soorten zekeringen. Zoals steekzekeringen Mini, maar onder andere ook ANL, MIDI, MEGA, Class T en bovendien automatische zekeringen. Ook kunt u hier alle soorten zekeringhouders kopen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags