Zekeringhouder / fuse holder Normoto Circuit+

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Normoto is een aftak zekeringhouder / fuse holder voor Mini steekzekeringen tot 15A ten behoeve van een beveiligd circuit. Dikte van de rode kabel: 1.3 mm2. De kabellengte inclusief de blauwe PVC connector is 12 cm.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€6,95
Incl. btw

Zekeringhouder / fuse holder Normoto Circuit+

Met deze aftak zekeringhouder Normoto Circuit+ voegt u eenvoudig een beveiligd circuit toe zonder te hoeven splitsen. Geschikt voor een platte Mini zekering met een maximale stroom tot 15A. Deze houder voor steekzekeringen is gemaakt voor een kabeldikte van 1,3 mm2 (16 AWG). De rode kabel is inclusief de blauwe PVC connector (met minimaal 15 kg trekkracht) in totaal 12 centimeter lang. Steekzekeringhouder met messing terminals (vertind), degelijk in elkaar gezet.

Zekeringhouders
Als u hogere waardes qua zekeringen heeft, dan raden we aan een andere, daarbij passende zekeringhouder te kiezen.

Details
Kabelkleur: Rood
Kabeldoorsnede: 1,3 mm2 (16 AWG)
Kabellengte: 100 mm + 20 mm connector

Zekering apart te bestellen
Op één of meerdere foto's ziet u ter illustratie een zekering in de houder. Deze zekering is echter niet bij dit product inbegrepen. Uiteraard kunt u op Acculaders.nl eveneens terecht voor alle soorten zekeringen. Zoals steekzekeringen Mini, maar onder andere ook ANL, MIDI, MEGA, Class T en bovendien automatische zekeringen. Ook kunt u hier alle soorten zekeringhouders kopen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags