Anderson Aansluiting voor lucht/ zuurcirculatie voor SBE160/320 en SBX 175/350

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze aansluiting voor lucht/ zuurcirculatie kunt u uw Anderson SBE 160/320 of SBX 175/350 stekker uitbreiden. De tractie accu wordt als gevolg hiervan sneller geladen omdat de zuurcirculatie hiermee sneller op gang komt.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€4,95
Incl. btw

Anderson Aansluiting voor lucht/ zuurcirculatie voor SBE160/320 en SBX 175/350

Met deze aansluiting voor lucht/ zuurcirculatie kunt u uw Anderson SBE 160/320 of SBX 175/350 stekker uitbreiden. De tractie accu wordt als gevolg hiervan sneller geladen omdat de zuurcirculatie hiermee sneller op gang komt. Dit wordt ook het Anderson Air system genoemd.

Geschikt voor
Deze accessoire voor het toevoegen van luchttoevoer aan uw Anderson stekker is geschikt voor de Anderson SBE 160 en 320 en de Anderson SBX 175 en 350 stekkers.

Air/ Zuurcirculatie
Deze uitbreidingskit voor de Anderson stekkers zorgt ervoor dat uw stekker een aansluiting voor lucht krijgt. De lader (indien geschikt hiervoor) kan hierdoor een minieme hoeveelheid lucht in de accu blazen waardoor de lucht/ zuur (electrolyt) circulatie sneller op gang komt. De accu wordt als gevolg hiervan sneller geladen. Deze stekker kan worden gebruikt bij tractiebatterijen waar een zuurcirculatiesysteem op gemonteerd is en waarbij de lader hiervoor geschikt is.

Montage
De montage van deze kit is eenvoudig uit te voeren door de aansluiting in de stekker te duwen en vervolgens de borgpinnen in de kleine gaten te drukken. Het lucht-buisje kan niet verkeerd om gemonteerd worden. Let er wel op dat u de juiste pinnen gebruikt. Er worden 2 sets van verschillende lengte aan pins meegeleverd (bedoeld voor dikkere of dunnere stekkers). 

Inhoud van het product
Dit product bestaat uit 1 buisje voor lucht en 2 sets van borgpennetjes (bedoeld voor 2 verschillende type stekkers/ stekker-diktes).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags