Anderson SBX350 connector groen - 70mm2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Anderson SBX 350 batterijstekker kunt u gebruiken om bijvoorbeeld laadapparatuur aan te sluiten aan voertuigen of machines. De connectoren hebben een diameter van 70mm2.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€29,95
Incl. btw

Anderson SBX350 connector groen - 70mm2

Deze Anderson SBX 350 batterijstekker kunt u gebruiken om bijvoorbeeld laadapparatuur aan te sluiten aan voertuigen of machines. Deze stekker/ connector wordt geleverd inclusief 2 verzilverde contacten. Deze SBX 350 connector is onderdeel van de SBE-serie stekkers die geschikt zijn voor maximaal 350A en 600V (AC en DC). De connectoren hebben een diameter van 70mm2.

De verzilverde contacten kunt u met een perskabeltang vastzetten op een laskabel of accukabel. U kunt de contacten ook solderen.

Belangrijk!
In dit formaat stekkers bestaan 2 varianten, te weten de SBE en de SBX variant. Deze varianten zijn niet onderling uitwisselbaar en passen niet in elkaar. Aan de onderkant van de stekker staat in het kunststof gedrukt het type van de stekker vermeld. Let daar dus goed op als u een vervangende stekker zoekt voor uw toepassing.

Geschikt voor
Deze Anderson SBX 350 stekker is geschikt voor aansluitingen tot maximaal 350A en 600V (zowel AC als DC aansluitingen).

Zowel mannetje of vrouwtje
De SBX stekkers zijn zowel mannetje als vrouwtje. Dat wil zeggen dat met bijvoorbeeld 2 zwarte stekkers u een aansluiting kunt maken. 2 zwarte stekkers passen dus prima op elkaar. Een zwarte en een rode variant passen niet op elkaar. Waarom deze stekkers in verschillende kleuren beschikbaar zijn leggen we hieronder uit.

Verschillende kleuren
Deze SBX 350 stekkers zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Onderling passen de verschillende kleuren niet op elkaar. Als u binnen uw toepassing of bedrijf verschillende aansluitingen met verschillende voltages gebruikt dan kunt u met de verschillende kleuren stekkers aansluitingen voorkomen die mogelijk problemen op zullen leveren. Wij adviseren u hierbij om de volgende kleurcodering toe te passen (alle SBX stekkers kunnen verder tot 320A en 150V ondersteunen):
Geel: 12V
Oranje: 18V
Rood: 24V
Grijs: 36V
Blauw: 48V
Groen: 72V
Zwart: 80V
Bruin: 96V

Details
Type: SBX 350
Kleur: Groen
Afmetingen: 125,4 x 85,7 x 33,3 mm
Connectoren: 70mm2
Maximaal ampère: 350A
Maximaal voltage: 600V
Aantal polen: 2
Geschikt voor: DC (gelijkstroom) en AC (wisselstroom)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags