AQ-TRON Super Mini Booster

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze AQ-Tron Super Mini Booster heeft een mooie compacte universele jumpstarter met een startvermogen van 1200A waarmee u prima een auto, camper of soortgelijk voertuig kunt helpen starten.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€219,95
Incl. btw

AQ-TRON Super Mini Booster

Met deze AQ-Tron Super Mini Booster heeft een mooie compacte universele jumpstarter met een startvermogen van 1200A waarmee u prima een auto, kleine vrachtauto, camper, boot, motorfiets, scooter, grasmaaier, quad of soortgelijk voertuig kunt helpen starten. En met een gewicht van slechts 5,2 Kg makkelijk mee te nemen.

12V voertuigen
Deze startbooster is geschikt voor 12V voertuigen.

Startvermogen
Deze compacte startbooster levert een startvermogen van 1200A. Dat is voldoende om een benzinemotor tot ongeveer 200 Pk aan vermogen en dieselmotoren tot ongeveer 150 Pk te helpen starten. Deze startbooster is dus prima geschikt voor auto's, kleine vrachtwagens, motoren, scooters, grasmaaiers, boten, campers en soortgelijke voertuigen.

Interne accu
De interne accu van deze booster heeft een capaciteit van 14 Ah. 

USB output
Een USB output is op de jumpstarter aanwezig waarmee u bijvoorbeeld een telefoon onderweg kunt opladen. Dit kan handig zijn als u onderweg met een lege accu in uw telefoon zit.

12V output
Deze jumpstarter is best uniek met ook een 12V DC output voor 12V toepassingen. De 12V output is via een din plug of via de sigarettenaansteker adapter die meegeleverd wordt bij deze booster.

LED lichten
De booster heeft 2 LED lichten beschikbaar waarmee u altijd zicht heeft in het donker. Dat kan zeker handig zijn als u een voertuig probeert te starten in het donker.

Beveiligingen
Deze jumpstarter is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de accuklemmen op het voertuig en het overladen van de eigen interne accu in het apparaat.

Opladen
Deze jumpstarter kunt u opladen met de meegeleverde adapter voor 230V en via een sigarettenaansteker ingang in een voertuig (de kabel hiervoor wordt ook meegeleverd). 

Handleidingen
Bij het product ontvangt u handleidingen in het Nederlands, Duits en Engels.

Details
Interne accu: Loodzuur 20.000 mAh
Output: 600A startvermogen voor 12V voertuigen
Afmetingen: 210 x 175 x 152 mm
Gewicht: 5,2 Kg

Garantie
De garantie op deze Mini Booster is 6 maanden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags