Blue Sea Systems Zekeringkast voor 6 steekzekeringen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€59,95
Incl. btw

Blue Sea Systems Zekeringkast voor 6 steekzekeringen

Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen/ ATO/ ATC zekeringen onderbrengen. Door de transparantie afdekkap kunt u direct zien of er een zekering defect is. Deze houder is gemaakt voor steekzekeringen van 30A maximaal. Let op: bij dit product worden geen zekeringen meegeleverd (slechts 1 15A zekering als voorbeeld).

Bij deze zekeringdistributie worden 2 jumpers meegeleverd waarmee een apart circuit gemaakt kan worden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een circuit schakelen met een schakelaar en een ander circuit altijd actief onder spanning houden.

Deze zekeringhouder wordt geleverd inclusief een vel met blanco stickers waarop u kunt schrijven waarvoor de zekering bedoeld is.

Toepassing
Deze zekering distributie is bedoeld voor maximaal 6 zekeringen van het type steekzekering/ autozekering/ blade fuse/ ATO zekering met een maximale waarde van 30A per zekering. De maximale belasting is als volgt onderverdeeld: Op de uitgangen kan maximaal tot 30 ampere aangesloten worden per circuit. Op de ingang kan tot maximaal 100 ampere aangesloten worden aan toepassingen.

Montage
U kunt de zekering distributie vastschroeven via 4 schroefgaten in de behuizing. De schroeven worden niet meegeleverd bij dit product. De aansluitingen van het circuit (de afzonderlijke apparaten) zitten aan de zijkant van de distributie en kunnen met M4 aansluitingen/ boutjes. De input aansluiting is M5, aan te sluiten met een M6 perskabeloog.

Details
Output: 30 ampere maximaal per circuit/ zekering
Input: 100 ampere maximaal
Maximum voltage: 32V
Aansluiting input: M5 (bedoeld voor M6 perskabeloog)
Afmetingen behuizing: 131 x 54 x 39 mm
Gewicht: 0,16 kg

Over de afbeeldingen
Op de afbeeldingen staat de zekeringdistributie afgebeeld met stickers op de behuizing die aangeven wat de aangesloten apparatuur is. Deze stickers worden niet meegeleverd met het product. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags