Victron Blue Smart IP22-65-67 accessoires

Wij verkopen de Victron Blue Smart acculaders IP22, IP65 en IP67. Maar niet alleen die laders zelf, óók handige accessoires daarvoor. Denk aan de Blue Smart wandhouder, opberg-/draagkoffer en bumper.

In de Blue Smart range heeft Victron drie IP-geclassificeerde acculaders met Bluetooth functie. Dat zijn de Blue Smart IP22, Blue Smart IP65 en Blue Smart IP67. De Victron aanduiding ‘Blue Smart’ duidt op de Bluetooth functie en de connectiemogelijkheid met de VictronConnect App. Met deze Victron app is de smartphone geschikt om op afstand de Blue Smart acculader te monitoren, te beheren en te configureren. Op het smartphone display leest u dan de status van zowel de lader als die van de aangesloten accu.

Meer weten over de kenmerken van deze Victron Blue Smart laders? Lees het hier.

Meer weten over de verschillen tussen deze laders? Dat leest u hier.

En/of bekijk onze verdere uitleg over de werking en mogelijkheden van de VictronConnect.

Blue Smart wandmontage en draagkoffer

Victron heeft een speciale houder op de markt gebracht voor wandmontage van de Blue Smart IP65 oplader. De lader is hiermee gemakkelijk aan de muur op te hangen. Bij gebruik van de lader hoeft deze niet per se eerst uit de houder, al kan dat natuurlijk (probleemloos) wel. De Victron Blue Smart wandhouder is er voor de IP65 lader-modellen 12/10, 12/15 en 24/8.

Wandhouder Blue Smart

Victron heeft ook een speciale opbergkoffer slash draagkoffer voor de Blue Smart IP65 acculader (ook wel Blue Power IP65 lader genoemd). Naast de lader zelf is hierin ook ruimte voor de bijbehorende accessoires. Zo bergt u ze netjes op én neemt ze vervolgens makkelijk mee. De Victron opbergkoffer heeft goed beschermende compartimenten voor zowel de oplader, ingang-/uitgangkabels als ook de accuklem, kabeloog en DC-stekker aansluitingen.

Van de Victron Blue Smart IP65 passen de modellen 12/4 tot 12/15 en 24/5 tot de 24/8 in deze case. De koffer is echter ook geschikt voor andere acculaders. Denk aan de Optimate 4, Optimate 5, CTEK XS en MXS serie laders (tot en met de CTEK MXS 10). Ook de acculaders van Noco Genius (tot en met de Noco Genius G7200) passen prima in deze koffer. Hetzelfde geldt voor andere acculaders of lithium jumpstarters tot een lengte van ongeveer 210 mm.

 

Opbergkoffer acculaders

Beschermbumper

Een ander voorbeeld van een bruikbare Victron Blue Smart accessoire is de rubberen beschermbumper - voor de IP65. Deze beschermt de lader tegen stoten en krassen. Het geeft bovendien extra grip op gladde oppervlakken, en het heeft een handvat, om de lader makkelijker te kunnen meenemen. De Victron Rubber Bumper is geschikt voor de Victron Blue Smart IP65 12/10, IP65 12/15 en IP65 24/8. 

 

Lees meer
Filter uw producten

Victron Wandhouder voor IP65-Oplader
Victron Wandhouder voor IP65-Oplader
Met deze Victron houder voor wandmontage kunt u uw Blue Smart IP65-oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen. Geschikt voor IP65 modellen 12/10, 12/15, 24/8.
SALE Victron Opbergkoffer/ Draagkoffer voor acculader
Victron Opbergkoffer/ Draagkoffer voor acculader
Met deze opbergkoffer/ opberg case voor acculader en accessoires kunt u uw acculader en uw accessoires hiervoor netjes opbergen en makkelijk meenemen en opbergen.

€34,95 €27,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1