EATON

Eaton is een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige elektrische producten zoals schakelaars, groepenkasten, lastscheiders en meer. Van Eaton bieden wij een aantal producten aan zoals de groepenkasten en de schakelaars.

Eaton producten

Eaton producten kunt u kopen op Druppellader.com. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Eaton product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Druppellader.com houdt de prijzen, ook die van Eaton producten, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is dus hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het product zorgvuldig verpakt bij ons het magazijn verlaat.

Druppellader.com is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en veel meer.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Eaton zijn er op Druppellader.com nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
EATON Groepenkast 10A
EATON Groepenkast 10A
Deze EATON installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekautomaat van 10A en 30mA (10A 1P+N B 30mA A). Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V.

€129,95

Informatie
EATON Groepenkast 16A
EATON Groepenkast 16A
Deze EATON installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekautomaat van 16A en 30mA (16A 1P+N B 30mA A). Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V.

€176,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1