Myenergi

Myenergi maakt de veel verkochte Zappi laadboxen. Het merk fabriceert laadproducten van hoge kwaliteit, bestemd voor de markt van EV's waaronder volledige elektrische auto's en plug-in hybrides. De producten van Myenergi zijn ook van een hoog niveau als het gaat om functionaliteit. Het heeft daarom een sterke concurrentiepositie.

De Zappi laders zijn voornamelijk bedoeld voor particulier en semi openbaar gebruik. Op Druppellader.com zijn meerdere Myenergi modellen te koop, zoals de Zappi, de Eddi en de Harvi.

Zappi, Eddi en Harvi laadstations

Zo verkopen we de Zappi laadstations met en zonder vaste laadkabel. Voor 1 fase en 3 fase, met lagere en hogere laadcapaciteiten. De Eddi bijvoorbeeld zorgt voor het efficiënt inzetten van zelf (via zonnepanelen en/of windturbines) opgewekte, overtollige energie. En de 3 fase meter Myenergi Harvi bijvoorbeeld werkt draadloos samen met Zappi of Eddi.

 

 

Myenergi producten

Myenergi fabriceert laadstations en laadpalen, maar ook laadkabels, testers en meer producten en bijbehorende accessoires. Druppellader.com biedt als extra service bij elk afzonderlijk Myenergi apparaat een uitgebreide beschrijving van de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties. Daarnaast tonen we zelfgemaakte gedetailleerde foto's van uw mogelijk nieuwe lader. Zo leest én ziet u exact wat u kopen kunt!

 

Lees meer
Myenergi Eddi
Myenergi Eddi
De Myenergi Eddi zorgt voor maximaal gebruik van uw eigen opgewekte energie voor uw warmwaterboiler en verwarming door middel van het gebruik van de overtollige energie vanuit uw zonnepanelen of windturbine.

€549,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1