SHIDO

SHIDO maakt accu's en acculaders. De acculaders van SHIDO zijn voornamelijk geschikt voor het laden en onderhouden van accu's van motoren, scooters, kleine auto's en soortgelijke toepassingen. De grotere laders van dit merk zijn ook geschikt voor auto's en kleine bestelwagens (accu's tot 120Ah). SHIDO producten kopen kan voordelig op Druppellader.com.

De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Behalve SHIDO laders hebben wij natuurlijk ook vele andere merken acculaders, voor werkelijk alle toepassingen. Selecteer op deze pagina uw nieuwe SHIDO acculader / onderhoudslader of kijk bij al onze druppelladers. Druppellader.com, onderdeel van Media 73 B.V., biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en meer. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden met stroom via solar en wind. Zie hieronder ons aanbod van SHIDO.

 

Lees meer
SALE SHIDO DC 1.0 Duo Acculader/ Druppellader
SHIDO DC 1.0 Duo Acculader/ Druppellader
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De SHIDO DC 1.0 DUO levert slim laden en onderhoud voor 12 V-accu’s. Een volledig automatische lader voor alle types 12 V-loodzuuraccu’s en Lithium (LiFePO4) accu's.

€79,95 €59,95

Informatie
SALE SHIDO DC 4.0 Duo 6V / 12V Acculader/ Druppellader
SHIDO DC 4.0 Duo 6V / 12V Acculader/ Druppellader
12V accu's tot ± 80 Ah
 
De SHIDO DC 4.0 DUO levert slim laden en onderhoud voor 6V en 12 V-accu’s. Een volledig automatische lader voor alle types 6V en 12 V-loodzuuraccu’s en Lithium (LiFePO4) accu's.

€99,95 €89,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1