SHIDO DC 4.0 Duo 6V / 12V Acculader/ Druppellader

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De SHIDO DC 4.0 DUO levert slim laden en onderhoud voor 6V en 12 V-accu’s. Een volledig automatische lader voor alle types 6V en 12 V-loodzuuraccu’s en Lithium (LiFePO4) accu's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€99,95 €89,95

Incl. btw

SHIDO DC 4.0 Duo 6V / 12V Acculader/ Druppellader

De SHIDO DC 4.0 DUO levert slim laden en onderhoud voor 6V en 12 V-accu’s. Een volledig automatische lader voor alle types 6V en 12 V-loodzuuraccu’s en Lithium (LiFePO4) accu's van 4 tot ongeveer 80Ah (voor onderhoud tot ongeveer 120Ah).

  • 24/7 veilig en langdurig accuonderhoud
  • Optimaliseert het vermogen en de levensduur van de accu
  • 100% automatisch, 100% veilig
  • Ook geschikt voor lithium accu's

De SHIDO DC 4.0 is een volledig automatische lader voor alle types 6V en 12 V-loodzuuraccu’s, gesloten accu's (MF), onderhoudsvrije accu's, GEL accu's en Lithium/ LiFePO4 accu's. U moet voor het laden wel het juiste type accu kiezen via de modeknop.

Deze acculader is ideaal voor het onderhoud van accu’s van voertuigen die tijdelijk worden gebruikt of die (door bijvoorbeeld seizoensgebruik) tijdelijk of langer gestald worden.

De SHIDO DC 4.0 is een interactieve drupellader. De SHIDO DC 4.0 kan geheel veilig langdurig op de accu worden aangesloten zonder risico op overladen. 

Beveiligingen
De SHIDO DC 4.0 is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de accuklemmen en tevens tegen kortsluiting. Een veilige keus dus.

Handige ophanghaak
De lader heeft een handige inklapbare ophanghaak waarmee u de lader gemakkelijk kunt ophangen tijdens het laden of erna.

Lithium/ LiFePO4
De SHIDO DC 4.0 Duo is ook geschikt voor lithium accu's. U kunt dit met de modeknop gemakkelijk instellen op de lader.

Garantie
SHIDO geeft 2 jaar garantie op de acculaders.

Meegeleverde accessoires

  • Weerbestendige eyelets met zekering
  • Klemmenset om de accu aan een werkbank of aangesloten in het voertuig op te laden
  • Snoer met stekker voor 220V netwerk

Let op! De stekkers bij deze SHIDO lader lijken erg op de SAE stekkers. Het is echter geen SAE. Dus als u een soortgelijke stekker op uw motorfiets heeft zitten dan kan dat een SAE stekker zijn en dan past deze SHIDO stekker daar mogelijk dus niet op. U mag ons altijd een foto sturen van uw stekker en dan kunnen we u adviseren. 

Handige extra informatie bij uw acculader

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen