Full range automotive Buck-Boost DC/DC Converter TS 400-25

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Buck-Boost DC/DC 400-25 is een DC/DC converter voor het laden van een extra accu in voertuigen met een intelligente dynamo. De TS 400 beschermt verder uw dynamo's in lithium LiFePO4 systemen.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€449,95
Incl. btw

Full range automotive Buck-Boost DC/DC Converter TS 400-25

De Buck-Boost DC/DC 400-25 is een DC/DC converter voor het laden van een extra accu in voertuigen met een intelligente dynamo. De TS 400 beschermt verder uw dynamo's in lithium LiFePO4 systemen. De TS 400 is geschikt voor zowel 12V als voor 24V systemen.

Waarom de DC/DC converter?
Bij Euro 5 en 6 motoren geven de toegepaste ECO/ slimme dynamo's (aangestuurd door de voertuigelektronica) ook met draaiende motor vaak niet een constante, juiste en voldoende hoge laadspanning af. De DC/DC converter zorgt ervoor dat de extra accu toch goed opgeladen wordt. Bij lithium (LiFePO4) systemen is een DC/DC converter echt noodzakelijk om te voorkomen dat dynamo's doorbranden.

Startaccu beschermd
Om de startaccu van het voertuig te beschermen zal de TS 400 pas stroom leveren als de motor loopt. De TS 400 heeft hiervoor een ingebouwde motorloopdetectie. In plaats van deze detectie kan de TS 400 ook worden ingeschakeld via een programmeerbare input. 

Volledig programmeerbaar
De TS 400 is volledig programmeerbaar door middel van een eenvoudige en overzichtelijke PC-applicatie (Windows).
De uitgangsstroom (maximaal 25A bij 12V en 15A bij 24V) heeft een automatische begrenzing en deze is verder ook instelbaar. De uitgangsspanning is instelbaar voor alle automotive situaties en is door de automatische buck/boost regeling onafhankelijk van de ingangsspanning. Deze regeling zorgt er ook voor dat de stroom nooit de ingestelde waarde zal overschrijden. Ook niet in het geval dat de ingangsspanning hoger is dan de uitgangsspanning.

Duidelijke LED indicatoren
Twee duidelijke RGB LED’s geven de status van het systeem weer voor zowel de ingaande stroom als de uitgaande stroom en aangesloten accu. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor een gedetailleerde uitleg bij de werking van de LED's.

Nederlandstalige handleiding
Uw TS 400 wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Handige extra informatie bij uw Buck-Boost:


Details
Afmetingen: 163 x 120 x 32 mm
Gewicht: 0,6 kg
Aansluitingen accukabels: M8
Converter ingangsspanning: 10-30 Vdc
Converter uitgangsspanning (instelbaar):10-30 Vdc
Converter onderspanningsdrempel: 10 Vdc
Converter maximale laadstroom (instelbaar): 25A maximaal voor 12V en 15A voor 24V systemen
IP beschermingsgraad: IP22

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags