TS CAN.Bus temperatuursensor

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze CAN.bus temperatuursensor is een accessoire speciaal ontwikkeld voor alle modellen Buck/Boost converters. Het voorziet de Buck/Boost converter van de juiste temperatuur van de accu waardoor deze de laadstroom en spanning kan afstemmen op de accu.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€139,95
Incl. btw

TS CAN.Bus temperatuursensor

Deze CAN.bus temperatuursensor is een accessoire speciaal ontwikkeld voor alle modellen Buck/Boost converters (met uitzondering van de Buck/Boost TS 400-25). Het voorziet de Buck/Boost converter van de juiste temperatuur van de accu waardoor deze de laadstroom en spanning kan afstemmen op de accu.

De temperatuur wordt met een communicatiekabel via de CAN bus communicatiepoorten aan de TS converter doorgegeven. Dit zorgt voor een beter afgestemd laadalgoritme en daarmee verlengt deze accessoire de levensduur van uw accu.

Ook toepasbaar voor Multi of Quattro
Deze TS Temp kan ook in combinatie met elke Victron Multi of Quattro gebruikt worden. Hierdoor kan de laadstroom beter geregeld worden afhankelijk van de temperatuur. Dit is beter voor de aangesloten accu.

Voor LiFePO4 veelal noodzakelijk
Belangrijk: Voor LiFePO4 lithiumsystemen is deze sensor in veel systeemtoepassingen noodzakelijk om te gebruiken. LiFePO4 batterijen mogen niet worden opgeladen als ze te koud zijn (minder dan 5 graden Celcius). Opladen van lithiumbatterijen rond of onder het vriespunt veroorzaakt permanente schade aan de cellen.

Details
Lengte meegeleverde communicatiekabel: 300 cm
Afmetingen: 66 x 50 x 22 mm
Gewicht: 0,1 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags