Carpoint Jumpstarter 12V - 400A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze jumpstarter van Carpoint is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€99,95
Incl. btw

Carpoint Jumpstarter 12V - 400A

De Carpoint jumpstarter 12V 400A is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van een voertuig.

Geschikt voor het starten van
Deze Carpoint jumpstarter 12V 400A is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski of een kleinere auto. De Carpoint jumpstarter is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 120Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

Portable accu
De sigarettenaanteker uitgang aan de zijkant van het apparaat kan gebruikt worden als 12V ingang voor accessoires die u kunt aansluiten met een sigarettenaansteker stekker. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld op vakantie, tijdens kluswerkzaamheden of tijdens een dagje uit. 

12V
De Carpoint jumpstarter 12V is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen.

Startvermogen
Het startvermogen van de Carpoint jumpstarter 12V is 400A met een piekvermogen van 900A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 120Pk). 

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De Carpoint jumpstarter 12V heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd zal raken.

Ook in het donker
Ook in het donker kunt u probleemloos een starthulp uitvoeren met de ledlamp aan de voorzijde van de startbooster. 

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke Accumeter met kleurcodering aan de voorzijde van het apparaat.

Particulier en beperkt zakelijk gebruik
Deze Carpoint startbooster en compressor is bedoeld voor particulier en beperkt zakelijk gebruik. Voor professioneel gebruik bieden we andere mogelijkheden, zie hiervoor de categorie Jumpstarter.

De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

 

Gewicht: N.n.b.
Startvermogen: 400A
Piekvermogen: 900A
Voltage: 12V
Laadstroom:
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop) en Lithium Ion
Afmetingen: N.n.b.
Netspanning:
Capaciteit interne accu: 17Ah
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen