Cellpower Acculader 12V 10A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
12V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 10A. Deze lader is geschikt voor het laden van 12V droge loodzuur accu's van 60 tot ongeveer 100Ah.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€149,95
Incl. btw

Cellpower Acculader 12V 10A

12V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 10A. Deze lader is geschikt voor het laden van 12V droge loodzuur accu's van 60 tot ongeveer 100Ah.

Krokodillenklemmen en eyelets
De lader is uitgerust met een snelkoppeling waarop krokodillenklemmen of eyelets aangesloten kunnen worden. Met de krokodillenklemmen kunt u gemakkelijk de lader snel aansluiten op de accupolen van uw accu. Met de eyelets heeft u de mogelijkheid om een permanente aansluiting te maken op uw accupolen waarna u met de snelkoppeling de lader makkelijk en snel kunt aansluiten of loskoppelen van uw accu.

3 staps laadproces
Deze acculader/ druppellader van Cellpower is uitgerust met een 3 staps laadproces. De 3 stappen houden het volgende in: de eerste stap van de laadcyclus is een stap waarbij de spanning van de accu gemeten wordt. Op basis hiervan wordt het juiste laadprogramma bepaald. Dit verhoogd de levensduur van de accu. Stap 2 is het laadproces dat zo efficient mogelijk verloopt. Stap 3 is een onderhouds (druppel) spanning waarbij uw accu goed onderhouden wordt en volgehouden blijft.

Gebruik voor binnenshuis
Deze lader is bedoeld voor gebruik voor binnenshuis. Gebruik deze lader dus in huis of in uw garage, maar laat de lader niet buiten in de regel liggen bijvoorbeeld.

Desktop lader
Dit type of model acculader wordt ook wel een desktop lader genoemd. De lader heeft namelijk een vlak ontwerp en is daarmee goed en stabiel op een vlakke ondergrond te plaatsen.

Geschikt voor
Deze acculader is geschikt voor droge loodzuur accu's zoals AGM accu's. AGM accu's hebben een breed toepassingsgebied omdat het zeer krachtige accu's zijn. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld noodstroomsystemen, telefooncentrales en alarmsystemen, maar ook voor grasmaaiers, rolstoelen en stofzuigers. Deze Absorbed Glass Mat (AGM) technologie heeft een zeer geringe zelfontlading in vergelijking met andere loodaccu’s. De gesloten AGM accu vereist verder weinig onderhoud.

Toepassingen
Toepassingen waarbij deze lader gebruikt kan worden zijn elektrische voertuigen, elektrische rolstoelen, elektrische fietsen, grasmaaiers, golfbuggy’s, medische accessoires, elektrische steps en meer. Let er wel altijd goed op dat het type van uw accu past bij deze lader.

Heeft u een gel accu? Dan kunt u beter de gel versie van deze lader kopen.

Afmetingen van de lader: 210 x 175 x 65mm
Gewicht van de lader: 1,2kg

De werking van de led’s uitgelegd
Op de lader zijn 2 led’s aanwezig, te weten een orange led en een groene led.

  • Beide led’s uit - De lader is niet aangesloten op het 220V net.
  • De oranje led knippert en de groene led is uit - Dit kan 2 oorzaken hebben.
    - De lader is aangesloten op het net, maar er is geen accu aangesloten.
    - De lader is aangesloten op het net, de accu is vol.
  • De oranje led is aan en de groene is uit - De accu wordt opgeladen.
  • De oranje led is uit en de groene is aan - De accu is vol.
  • Beide led’s knipperen - Er is een probleem geconstatteerd. Raadpleeg de handleiding om uit te zoeken wat het probleem mogelijk kan zijn.


Productsheet Cellpower acculader 12V 10A
Klik hier voor de productsheet van de Cellpower acculader 12V 10A.

Verpakking en gebruiksaanwijziging
De verpakking waarin u deze lader ontvangt is een kartonnen doos (zie hiervoor de laatste foto). Een eenvoudige gebruiksaanwijziging in 4 talen is aanwezig bij deze lader (zie de op een na laatste foto).

Garantie
De garantietermijn die Cellpower op de acculaders biedt is 2 jaar.

Voltage: 12V
Accuvermogen: tot ongeveer 200Ah
Soorten accu’s: Gel accu's
Maximale laadstroom: 10A
Afmetingen (L x B x H): 210 x 175 x 65mm
Gewicht: 1,2kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen