Cellpower Acculader 24V 6A Gel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
24V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 6A. Deze lader is geschikt voor het laden van 24V gel accu's van 40 tot ongeveer 60Ah voor o.a. elektrische fiets, scooter, rolstoel of scootmobiel.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€199,95
Incl. btw

Cellpower Acculader 24V 6A Gel

24V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 6A. Deze lader is geschikt voor het laden van 24V gel accu's van 40 tot ongeveer 60Ah.

De lader is uitgerust met een 3 pins koppeling aan de uitgaande zijde. Deze acculader is daarmee geschikt om aan te sluiten aan de meestgebruikte toepassingen voor 24V accu's zoals elektrische voertuigen, elektrische rolstoelen, elektrische fietsen, grasmaaiers, golfbuggy’s, medische accessoires, elektrische steps en meer.

Andere aansluiting nodig?
Heeft u een andere aansluiting nodig op uw accu? Geen probleem! U kunt de 3 pins stekker afknippen en accuklemmen of een andere snelkoppeling maken op uw accu. Let op! Als u zelf de stekker verandert dan vervalt de garantie op de lader. Wij kunnen het ook doen voor u en dan behoudt u de garantie. Als wij de stekker of aansluiting van de lader voor u moeten aanpassen dan duurt het iets langer voordat u de lader in huis heeft, meestal 1 a 2 werkdagen langer. Wij ontvangen graag een foto van u van uw aansluiting op de fiets of scooter en een foto (inden mogelijk) van uw huidige stekker aan uw huidige lader.

3 staps laadproces
Deze acculader/ druppellader van Cellpower is uitgerust met een 3 staps laadproces. De 3 stappen houden het volgende in: de eerste stap van de laadcyclus is een stap waarbij de spanning van de accu gemeten wordt. Op basis hiervan wordt het juiste laadprogramma bepaald. Dit verhoogd de levensduur van de accu. Stap 2 is het laadproces dat zo efficient mogelijk verloopt. Stap 3 is een onderhouds (druppel) spanning waarbij uw accu goed onderhouden wordt en volgehouden blijft.

Gebruik voor binnenshuis
Deze lader is bedoeld voor gebruik voor binnenshuis. Gebruik deze lader dus in huis of in uw garage, maar laat de lader niet buiten in de regel liggen bijvoorbeeld.

Desktop lader
Dit type of model acculader wordt ook wel een desktop lader genoemd. De lader heeft namelijk een vlak ontwerp en is daarmee goed en stabiel op een vlakke ondergrond te plaatsen.

Geschikt voor
Deze lader is geschikt voor gel accu's. Deze gel versie van de 24V 6A acculader heeft een geoptimaliseerd laadprogramma voor gel accu's. Heeft u een droge loodzuur/ AGM accu? U kunt dan beter de AGM versie van deze lader kopen.

Afmetingen van de lader:  210 x 175 x 65mm
Gewicht van de lader: 0,95kg

De werking van de led’s uitgelegd
Op de lader zijn 2 led’s aanwezig, te weten een orange led en een groene led.

  • Beide led’s uit - De lader is niet aangesloten op het 220V net.
  • De oranje led knippert en de groene led is uit - Dit kan 2 oorzaken hebben.
    - De lader is aangesloten op het net, maar er is geen accu aangesloten.
    - De lader is aangesloten op het net, de accu is vol.
  • De oranje led is aan en de groene is uit - De accu wordt opgeladen.
  • De oranje led is uit en de groene is aan - De accu is vol.
  • Beide led’s knipperen - Er is een probleem geconstatteerd. Raadpleeg de handleiding om uit te zoeken wat het probleem mogelijk kan zijn.


Productsheet Cellpower acculader 24V 6A
Klik hier voor de productsheet van de Cellpower acculader 24V 6A.

Verpakking en gebruiksaanwijziging
De verpakking waarin u deze lader ontvangt is een kartonnen doos (zie hiervoor de laatste foto). Een eenvoudige gebruiksaanwijziging in 4 talen is aanwezig bij deze lader (zie hiervoor de op een na laatste foto).

Garantie
De garantietermijn die Cellpower op de acculaders biedt is 2 jaar.

Voltage: 24V
Accuvermogen: Van 40 tot ongeveer 60Ah
Soorten accu’s: Gel accu's
Maximale laadstroom: 6A
Afmetingen (L x B x H): 210 x 175 x 65mm
Gewicht: 0,95kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen