CTEK MXS 5.0 Polar (12V / 0,8A - 5A)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
CTEK Polar is gebouwd om erg koude temperaturen te weerstaan. Het is een unieke lader met moderne, geavanceerde technologie. Deze lader is speciaal ontwikkeld voor voertuigen waarvoor een goede accuverzorging benodigd is tijdens koude winterperioden.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€99,95
Incl. btw

CTEK MXS 5.0 Polar (12V / 0,8A - 5A)

CTEK Polar is gebouwd om erg koude temperaturen te weerstaan. Het is een unieke lader met moderne, geavanceerde technologie.

De MXS 5.0 Polar is geschikt voor accu's van 1,2 tot 110Ah en tot 160Ah voor onderhoudslading.

Deze lader is speciaal ontwikkeld voor voertuigen waarvoor een goede accuverzorging benodigd is tijdens koude winterperioden (bijvoorbeeld: sneeuwscooters, ATV's, jeeps en auto's). De CTEK Polar heeft een aangepaste functie voor laadspanning, bedoeld voor geoptimaliseerd laden bij extreem koude temperaturen. De functie is beschikbaar voor kleine (sneeuwscooters en ATV's) en middelgrote accu's (jeeps en auto's). Een andere unieke eigenschap is de herconditioneringsfunctie. Deze is bedoeld om accu's met zuurafzetting en sterk ontladen accu's te herstellen. En deze functie is beschikbaar voor kleine en middelgrote accu's.

CTEK POLAR is aan beide zijden van de lader (wisselstroom en gelijkstroom naar de accu) uitgerust met rubberen kabels die bestand zijn tegen extreme koude. Het geavanceerde 8-staps oplaadsysteem analyseert de lader of de accu een lading kan ontvangen en behouden. Dit gebeurt volledig automatisch en wanneer de accu volledig is geladen, schakelt de lader om naar doeltreffend onderhoudsladen. Dit biedt een groot voordeel in de kou. CTEK POLAR werkt prima in een normaal klimaat, maar is aangepast om ook goed te laden tussen -30°C en +50°C.

Snoerlengtes
Lengte snoer van lader tot stopcontact: 130 cm
Lengte snoer van lader tot de accu: 130 cm

De CTEK POLAR wordt geleverd met 5 jaar garantie. 

Functies van deze lader
Stap 8: Onderhoudsladen
COLD/AGM: Opladen bij koud weer en opladen van AGM-accu's
RECOND: Reconditionering van sterk ontladen accu's

Accucapaciteit en laadvermogen
De range aan accu's waarvoor een acculader geschikt is hangt erg af van het gebruik van de accu.
Als u dagelijks een loodzuur-accu gebruikt en weer vol wilt laden dan doet u dat het beste met een lader die 10 tot 20% van de accucapaciteit levert aan laadvermogen (voorbeeld: een 100Ah accu laadt u dan het beste op met een lader die 10 tot 20A aan laadvermogen levert).
Als het vooral gaat om onderhouden van de accu (volhouden van de accu) dan kan hiervoor een kleinere lader gebruikt worden.

Handige extra informatie bij uw acculader

Voltage: 12V
Accuvermogen: 1,2 tot 110Ah, tot 160Ah voor onderhoudslading
Soorten accu’s: Alle soorten 12V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL)
Maximale laadstroom: 5A max
Afmetingen (L x B x H): 168 x 65 x 38 mm
Gewicht: 0,6kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen