Victron ESS Actie: 3 x MultiPlus-II 48/5000 + gratis Cerbo GX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Unieke actie bij Acculaders.nl: koop drie stuks van de MultiPlus-II omvormer/lader combinatie 48/5000/70-50 en ontvang GRATIS een Cerbo GX. Profiteer van deze actie voor een energieopslagsysteem (ESS) zolang de voorraad strekt!

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€3.099,95
Incl. btw

Victron ESS Actie: 3 x MultiPlus-II 48/5000 + gratis Cerbo GX

Een exclusieve en tijdelijke actie bij Acculaders.nl: ontvang gratis het Victron communicatiecentrum Cerbo GX bij aankoop van drie stuks van de Victron MultiPlus-II omvormer/lader 48/5000/70-50. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wees er op tijd bij, want hier geldt het aloude principe van op=op.

Nieuwe norm: zelf opgewekte energie ook zélf gebruiken

Een Energy Storage System of energieopslagsysteem (ESS) neemt sterk in populariteit toe; zowel in het bedrijfsleven als bij particulieren thuis. Dat zit zo. Steeds meer ondernemingen en huishoudens investeren in zonnepanelen, die bovendien steeds krachtiger zijn en meer stroom opwekken. In plaats van deze zelf opgewekte zonne-energie terug te leveren aan het vaste net, kunt u deze ook thuis opslaan; voor eigen gebruik 's avonds of op een ander later moment.

Door afbouw salderingsregeling kiezen steeds meer mensen voor een ESS
Naar verwachting wordt het bovenstaande zelfs de norm. Dat komt omdat de salderingsregeling, waarbij teruglevering aan het vaste net wordt verrekend met één en hetzelfde tarief, de komende jaren langzaam gaat verdwijnen. Daardoor ontvangt u steeds minder terug voor de zelf opgewekte energie. En dus gaat het ook steeds meer lonen om de zelf met solar opgewekte energie op te slaan en deze ook zélf te gebruiken. Hiervoor is een ESS nodig, met de MultiPlus-II als belangrijkste onderdeel. Deze omvormer/lader zorgt daarbij voor een flexibele combinatie met MPPT-zonneladers of netgekoppelde PV-omvormers, binnen het (Victron) energieopslagsysteem.

Over de Victron MultiPlus-II (variant 48/5000/70-50)

De Victron Energy MultiPlus-II van deze actie is een nieuwe 48V naar 230V omvormer/lader combinatie. Het is speciaal ontwikkeld voor energieopslagsystemen voor thuis, zoals voor off-grid, netstroom gekoppelde PV-installaties of alternatieve stroominstallaties. Het continu vermogen van de krachtige, zuivere sinusomvormer als onderdeel van deze MultiPlus-II, is 5.000 VA (4.000 Watt). Het heeft een geïntegreerde, geavanceerde 48V/70A acculader met adaptieve laadtechnologie.

De enkele, compacte behuizing van deze VDE- en TOR D4-gecertificeerde omvormer/lader bevat eveneens een supersnelle AC-wisselschakelaar. Zie voor uitgebreide informatie onze vaste productpagina van deze Victron MultiPlus-II 48/5000/70-50.

Over de Victron Cerbo GX

De Victron Cerbo GX is een zeer modern communicatiecentrum voor uw ESS systeem, om op afstand volledig de controle te behouden en de prestaties van het systeem te kunnen maximaliseren. Het combineert het beste van connectiviteit met nieuwe, slimme energieoplossingen in zeer brede zin. U maakt hiermee eenvoudig verbinding via de VictronConnect-app met Bluetooth, het Victron Remote Management (VRM)-portal of rechtstreekse via de apart bij te bestellen GX Touch 50. Zie voor uitgebreide informatie of voor het los bestellen van één exemplaar (buiten deze actie), onze vaste productpagina van deze Victron Cerbo GX.

Of kiest u voor onze actie met de MultiPlus-II 48/3000/35-32?

Naast deze actie voor bij aankoop van drie van deze 5kVA omvormer/laders voor een energieopslagsysteem (ESS) is er ook eenzelfde actie voor de Victron MultiPlus-II omvormer/lader 48/3000/35-32! Zie onderaan deze pagina.

Handige extra informatie bij uw MultiPlus-II 48/5000

Cerbo CX

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen