fiets acculader 36V 2A | 5,5 x 2,5 mm pin

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Oplader voor 36V fietsaccu. Laadcapaciteit: 2A. Connector: ronde pin 5,5 x 2,5 mm. Compatibel met diverse merken en modellen e-bikes accu's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€59,95
Incl. btw

fiets acculader 36V 2A | 5,5 x 2,5 mm pin

Universele oplader voor 36V lithium fietsaccu's. Laadcapaciteit: 2A. Deze fietslader is compatibel met accu's van meerdere merken en modellen e-bikes. Let op: Deze accu's moeten behalve qua voltage daarbij ook geschikt zijn voor de plug van deze acculader: deze heeft als stekker een 5,5 x 2,5 mm pin. Controleer altijd eerst of u daadwerkelijk een e-bike accu heeft die compatibel is met exact dit type plug. Zie voor dit laatste punt ook de foto's.

Specificaties:
Laadstroom: 2A
Laadspanning output: 42V
Ingangsspanning: 100-240V
Type stekker: 5,5 x 2,5 mm pin
Productnummer: CF080L1018E.011

Dit product wordt geleverd met een beknopte handleiding.

LED indicatie:

  • rode lampje brandt: oplader in werking
  • groene lampje brandt: accu volgeladen

Laadstroom: normale fietsacculader
De laadstroom van deze snellader voor uw fiets is als gezegd maximaal 2A. Daarmee is het een 'normale' e-bike lader. Zoekt u een andere lader of snellader voor uw fietsaccu? Zie ons overzicht met fiets acculaders of vraag naar de mogelijkheden. Vanaf 4A laadvermogen spreken we van een snellader voor fietsen.

Deze e-bike lader is geschikt voor meerdere merken / modellen elektrische fietsen en hun accu's | Ook voor steps! Controleer wel altijd de gegevens op de lader en de accu om er zeker van te zijn dat de lader geschikt is voor de op te laden accu. Let daarbij in elk geval op het voltage en als gezegd het type aansluiting.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags