METCO fiets acculader 36V 4A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Fietsacculader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 2A. Deze fiets acculader is geschikt voor o.a. Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€119,95
Incl. btw

METCO fiets acculader 36V 4A

Hoogwaardige acculader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 2A. 

Vanwege het lage gewicht, de beperkte afmetingen en de stille ventilator is deze snelle lader ook een ideale vakantie- en reislader.

Compatibel fietsmerken
Fietsmerken met compatibel systemen aan deze fietsacculaders zijn: Batavus, Bergamont, Bikkel, Bosch, Cannondale, Flyer, Gazelle, Ghost, Haibike, Hercules, Kalkhoff, Koga, Kreidler, Merida, Panasonic, Puch, Raleigh, Scott, Sinus, Sparta, Trek, en Victoria. Deze fietsmerken gebruiken voor een aantal modellen uit hun aanbod de Bosch-, Panasonic- of Gazelle-systemen.

Let op: Deze acculader is geschikt voor lithium accu’s van 36V met een 4 pins stekker als aansluiting. Controleer dus altijd goed of u daadwerkelijk een compatibel accu heeft op uw fiets.


Geschikt voor Speed Pedelec
Een Speed Pedelec (ook genoemd high speed e-bike of e-speed) ondersteunt het fietsen tot 45 km per uur. Een normale elektrische fiets ondersteunt tot maximaal 25 km per uur. Deze fiestacculader kan zowel fiestaccu's laden van normale e-bikes laden als ook accu's van Speed Pedelec e-bikes.

Laadstroom
De laadstroom van deze snellader voor uw fiets is maximaal 2A. Wilt u liever een nog snellere lader? Kies dan voor de 4A versie van E-Bike Vision.

Toepassing
Voor 36 V accu's van Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen.
Let altijd wel op de juiste stekker. De stekker bij deze lader is een 4 pins stekker.

Beveiligd
De oplader is beveiligd tegen overbelasting, kortsluiting, overspanning en ompoling.
De lader heeft verder een temperatuurcontrole die het toestel beschermt bij een te hoge omgevingstemperatuur en langdurige overbelasting. In dat geval wordt de vermogensafgifte
verminderd en de ventilator geactiveerd.


Opladen direct op de fiets mogelijk
Het opladen is direct op de fiets mogelijk. Aan te raden is (als uw accu uitneembaar is) om uw accu altijd binnen op te laden. De lader is niet waterbestendig en bij een hogere temperatuur krijgt uw accu een beter onderhoud dan buiten in de kou.

Uitleg bij de led op de lader
Op de lader is een led aanwezig die rood of groen brandt of knippert (sneller of minder snel). 
Standby: de led op de lader knippert rustig groen
Accu wordt geladen: de led op de lader is rood
De accu is vol: de led op de lader brandt constant groen
Er is iets mis: de rode led knippert

Stekker
De stekker voor de aansluiting op de accu is een 4 pins stekker. Let hier goed op! De stekker van deze lader is goed te zien op de foto's.

Verpakking en gebruiksaanwijzing
Deze lader wordt geleverd in een kartonnen doos inclusief een beknopte gebruiksaanwijzing in het Duits en Engels met wat uitleg over het veilig opladen van uw accu.


Voltage: 36V
Accuvermogen:
Soorten accu’s: Lithium-ion
Maximale laadstroom: 2A
Afmetingen (L x B x H):
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen