GYS accukabel 2m - 50mm2 met Nato connector voor Startpack Pro 12.24 XL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze kabel met Nato connector is 2 meter lang en heeft een diameter van 50 vierkante millimeter. Laadkabel bestemd voor de GYSFLASH Startpack Pro 12.24 XL.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€290,95
Incl. btw

GYS accukabel 2m - 50mm2 met Nato connector voor Startpack Pro 12.24 XL

Deze accukabel(s) met Nato stekker (Nato connector) van GYS hebben een lengte van 2 meter en een kabeldiameter van 50 vierkante millimeter. Deze laadkabel is geschikt voor de GYSFLASH Startpack Pro 12.24 XL.

Wat is een NATO stekker?
NATO stekkers en de gelijknamige stekkerdozen voldoen aan de officiële NATO-richtlijnen (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie). Het zijn 2-polige stekkers binnen een zeer robuuste terminal, en daarmee geschikt voor hoge elektriciteitsstromen. Mede hierom worden ze ook vaak gebruikt bij militaire toepassingen. De NATO stekkers en connectoren en de bijbehorende specificaties zijn officieel vastgelegd in de zogeheten STANdardization AGreement (STANAG). Onderdeel daarvan zijn de processen en voorwaarden voor de fabricage van bijvoorbeeld de stroomconnectoren.

Controleer altijd eerst bij uw GYS lader welke kabel en connector het apparaat nodig heeft. Zie voor alle laders, kabels, accuklemmen en overige accessoires de pagina met alle GYS producten. Zoekt u specifiek een laadkabel met klemmen, maar niet het product dat u hier ziet? Bekijk dan ons volledige assortiment laadkabels met accuklemmen van GYS. Bij alle laders, Startpacks, Jumpstarters en overige apparaten van GYS vindt u op Acculaders.nl ook alvast de gebruiksaanwijzingen online.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Druppellader.com adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags