GYS accukabel 4m - 70mm2 met 1000A accuklemmen voor Startpack Pro 12.24 XL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze kabel met 1000A accuklemmen van GYS is 4 meter lang en heeft een diameter van 70 vierkante millimeter. Bestemd voor de Gysflash Startpack Pro 12.24 XL.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€439,95
Incl. btw

GYS accukabel 4m - 70mm2 met 1000A accuklemmen voor Startpack Pro 12.24 XL

Deze GYS accukabel(s) met 1000A accuklemmen hebben een lengte van 4 meter en een kabeldiameter van 70 vierkante millimeter. Ze zijn bestemd voor de GYSFLASH Startpack Pro 12.24 XL

Alle GYS kabels en klemmen
Zie voor alle laders, kabels, accuklemmen en overige accessoires de pagina met alle GYS producten. Zoekt u specifiek een laadkabel met klemmen, maar niet het product dat u hier ziet? Bekijk dan ons volledige assortiment laadkabels met accuklemmen van GYS.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Acculaders.nl adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags