GYS GYSpack Pro 700 - Jumpstarter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze GYSpack Pro 700 van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's en kleinere bestelwagens. Het startvermogen van deze booster bedraagt 640A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€631,95
Incl. btw

GYS GYSpack Pro 700 - Jumpstarter

Deze GYSpack Pro 700 van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's en kleinere bestelwagens. Het startvermogen van deze booster bedraagt 640A. De GYSpack Pro 700 is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V.

Geschikt voor het starten van
Deze GYSpack Pro 700 jumpstarter 12V is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto en zelfs een dieselmotor van een kleinere bestelwagen. De GYSpack jumpstarter is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 180Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

Portable accu
De sigarettenaanteker uitgang aan de zijkant van het apparaat kan gebruikt worden als 12V ingang voor accessoires die u kunt aansluiten met een sigarettenaansteker stekker. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld op vakantie, tijdens kluswerkzaamheden of tijdens een dagje uit. 

Robuuste behuizing
De GYSpack Pro heeft een robuuste behuizing en kan daarmee tegen een stootje. 

Functie voor behoud van geheugen
Een sigarettenaansteker plug wordt meegeleverd voor het behouden of het opslaan van het geheugen van het voertuig, bijvoorbeeld bij het vervangen van de accu. Hiervoor is een 15A zekering aanwezig voor de beveiliging van de startbooster bij deze aansluiting.

12V
De GYSpack jumpstarter 12V is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen.

Startvermogen
Het startvermogen van de GYSpack Pro 700 jumpstarter 12V is 640A met een piekvermogen van 1200A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto, een bestelbus of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 180Pk). 

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven duidelijke LEDs aan de voorzijde van het apparaat. De GYSpack Pro kan altijd aangesloten blijven op het 230V net en de interne acculader zorgt er dan voor dat de interne accu altijd goed geladen en onderhouden blijft.

Particulier en beperkt zakelijk gebruik
Deze GYSpack startbooster is bedoeld voor particulier en beperkt zakelijk gebruik. 

Onderhoud
De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig. U kunt de startbooster ook altijd aangesloten laten aan de lader, hiermee weet u altijd zeker dat de booster vol is en hiermee wordt de interne accu ook altijd goed onderhouden.

Beveiligingen
De GYS GYSpack Pro 700 is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de polen (en geeft dan een akoestisch alarm) en de onboard elektronica wordt niet overbelast door gebruik van de GYSpack. Verder is de GYSpack Pro uitgerust met een zekering die de interne elektronica van de startbooster beveiligd tegen te hoge piekstromen.

Details
Afmetingen: 31 x 32 x 16,5 cm
Gewicht: 12 Kg
Startvermogen: 640A
Piekstartvermogen: 1200A
Aan/uit schakelaar: Ja
Alarm voor verkeerd aansluiten: Ja
Zekering in de booster: Ja, waarde 200A

Handige extra informatie bij uw GYSpack Pro 700

Gewicht: 12 Kg
Startvermogen: 640A
Piekvermogen: 1200A CC en 1800A piekvermogen
Voltage: 12V
Laadstroom: N.v.t.
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Afmetingen: 31 x 32 x 16,5 cm
Netspanning: 100-240 V 50/60 Hz
Capaciteit interne accu: 16Ah
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags