GYS GYSpack Pro - Jumpstarter en 12V voeding

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren en auto's. Tevens is de GYSpack Pro een 12V voeding. Het startvermogen van deze booster bedraagt 600A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€214,95
Incl. btw

GYS GYSpack Pro - Jumpstarter en 12V voeding

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren, auto's en bestelbusjes of soortgelijke voertuigen. Tevens is de GYSpack Pro een 12V voeding. De GYSpack Pro is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V.

Geschikt voor het starten van
Deze GYSpack Pro jumpstarter 12V is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski of een auto. De GYSpack jumpstarter is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 150Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

Portable accu
De sigarettenaanteker uitgang aan de zijkant van het apparaat kan gebruikt worden als 12V ingang voor accessoires die u kunt aansluiten met een sigarettenaansteker stekker. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld op vakantie, tijdens kluswerkzaamheden of tijdens een dagje uit. 

12V
De GYSpack jumpstarter 12V is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen.

12V voeding voor 12V elektrische apparaten

De GYSpack Pro is te gebruiken als een 12V voeding via de sigarettenaansluiting inlet op de booster. Deze voeding is bedoeld voor 12V toepassingen zoals TV, verlichting of laptop.

Startvermogen
Het startvermogen van de GYSpack Pro jumpstarter 12V is 600A met een piekvermogen van 1750A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto, een bestelbus of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 150Pk). 

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke LED's aan de voorzijde van het apparaat.

Particulier en beperkt zakelijk gebruik
Deze GYSpack startbooster is bedoeld voor particulier en beperkt zakelijk gebruik. 

Onderhoud
De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig. U kunt de startbooster ook altijd aangesloten laten aan de lader, hiermee weet u altijd zeker dat de booster vol is en hiermee wordt de interne accu ook altijd goed onderhouden.

Details
Afmetingen: 34x20x43 cm
Gewicht: 8,9 Kg
Startvermogen: 600A
Piekstartvermogen: 1100A
Aan/uit schakelaar: Ja (let goed op bij het aansluiten van de booster op de accupolen alvorens de booster aan te zetten)
Alarm voor verkeerd aansluiten: Ja
Zekering in de booster: Nee

Handige extra informatie bij uw GYSpack ProGewicht: 8,9 Kg
Startvermogen: 600A
Piekvermogen: 1100A CC en 1750A piekvermogen
Voltage: 12V
Laadstroom: N.v.t.
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Afmetingen: 34x20x43 cm
Netspanning: 100-240 V 50/60 Hz
Capaciteit interne accu: 22Ah
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags