GYS Kit Solaire 4,5W 12V

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De kit solaire 4,5 watt 12V druppellader is ontworpen om in ieder jaargetijde het vermogensverlies van 12V accu’s te compenseren. Dit is echt alleen bedoeld voor het onderhouden van een 12V accu als deze niet gebruikt wordt.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€44,95
Incl. btw

GYS Kit Solaire 4,5W 12V

De kit solaire 4,5 watt 12V druppellader is ontworpen om in ieder jaargetijde het vermogensverlies van 12V accu’s te compenseren. Dit is echt alleen bedoeld voor het onderhouden van een 12V accu als deze niet gebruikt wordt. Dit paneel is echt bedoeld voor het onderhouden (niet actief laden) van kleine startaccu's van bijvoorbeeld een kleine auto, scooter of een motorfiets.

Let op! Als het voertuig een lekstroom heeft dan kan het zijn dat die lekstroom groter is dan dat dit paneel kan compenseren. In de winter wekt dit paneel ongeveer 4 watt op per dag (mits gericht op de zon) en in de zomer is dat gemiddeld 10 watt per dag.

Afkoppelen bij gebruik
Let op: deze lader moet afgekoppeld worden als u de accu in gebruik neemt (tijdens starten of tijdens het laden van de accu).

Geschikt voor
Deze lader is geschikt voor alle soorten 12 Volt accuzuur accu's (AGM/MF-, standaard-, GEL- en spiraalcelaccu’s van 4 tot ongeveer 50 Ah). Let op: niet geschikt voor Lithium accu's.

Montage
Voor de montage van het zonnepaneel adviseren we een plek te zoeken die goed gericht is op de zon achter een raam. Als u het paneel binnen monteert of neerlegt dan is de opbrengst minder hoog (de opbrengst hangt natuurlijk af van de mate van lichtinval en de beschikbare uren zon dat het scherm kan ontvangen).
Op de korte zijden van het paneel zijn gaten aanwezig waarmee u het paneel met schroeven vast kunnen zetten aan een vlak oppervlak (de schroeven voor montage worden niet meegeleverd). U kunt het paneel ook op een raam plaatsen met de meegeleverde zuignappen.

Opbrengst en vermogen
Het vermogen is bij maximale opbrengst 4,5 Watt. Dit paneel is met dit lage vermogen daarom ook echt alleen geschikt voor het actief en onder spanning houden van een 12V accu. Een accu is met dit paneel niet op te laden. Het afgeleverde maximale voltage is 17,5V.

Let op! Het vermogen van een zonnepaneel is altijd afhankelijk van de zon-opbrengst. De uitleg in deze producttekst is gericht op het maximale vermogen dat dit zonnepaneel geeft. In de winter, op dagen met een mindere zon-opbrengst en bij gebruik onder een verkeerde hoek op de zon of achter een raam zal een zonnepaneel beduidend minder rendement geven. Houdt hier dus rekening mee als u kiest voor een specifiek vermogen in watts voor uw lader op zonne-energie. 

Lengte van de bijgeleverde kabels
De vaste kabel die aan het zonnepaneel bevestigd zit is 220cm lang. U kunt vervolgens kiezen voor de accuklemmen of de aansluiting via de sigarettenaansteker ingang van het voertuig (let op: laden via de sigarettenaansteker ingang werkt alleen als er ook spanning staat op de sigarettenaansteker ingang als het contact uit staat).

Afmetingen van het zonnepaneel
Het paneel is ongeveer 35cm hoog en 23cm breed en 1,4cm dik.

Garantie
Deze lader wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Bijgeleverde accessoires
- Zuignappen voor montage
- Krokodillenbek-/accuklemmen
- Aansluiting voor sigarettenaansteker ingang (12V autostekker)

Gebruiksaanwijzing
Bij het product ontvangt u een eenvoudige gebruiksaanwijzing bij het product.

Voltage: 12 V
Accuvermogen: 4 tot ongeveer 50Ah
Soorten accu’s: AGM/MF-, standaard-, GEL- en spiraalcelaccu’s van 4 tot 50 Ah
Maximale laadstroom: Afhankelijk van de zon-opbrengst, maximaal zo'n 0,3A
Afmetingen (L x B x H): 35 x 23 x 1,4 cm
Gewicht: 0,8 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags