GYS Smart Printer Module voor GYSflash CNT laders

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Smart Printer Module (SPM) is een thermische printer voor de GYSflash CNT laders. Ultracompact, 200 dpi en met high speed printsnelheid. Dankzij magnetische onderzijde ook verticaal te plaatsen. Met USB-connectie voor keyboard en barcode scanner.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€290,95
Incl. btw

GYS Smart Printer Module voor GYSflash CNT laders

De Smart Printer Module (SPM) van GYS is een thermische printer voor gebruik in combinatie met de GYSflash CNT laders. Het is een ultracompacte printer, waarbij op veel details is gelet. De Smart Printer Module kan een overzicht (rapportage) van de laadcyclus printen op een kassabon en helpt tevens bij het optimaliseren van data traceerbaarheid. Deze printer biedt een resolutie van 200 dpi, een maximale printsnelheid (high speed, zie hieronder) van 80 mm per seconde en draait de resultaten uit op een 57 mm brede papierrol, die hier op Acculaders.nl uiteraard ook extra bij te bestellen is. Het feit dat dit een zogeheten thermische printer is, betekent dat er géén inkt of toner nodig is. Bij thermisch printen wordt namelijk gebruikgemaakt van hitte.

Stroom: via netwerkverbinding of stopcontact (high speed)
Het apparaat krijgt voeding door, met de SMC verbindingskabel, het rechtstreeks aan te sluiten op de betreffende CNT lader. Bij de behoefte aan een hogere printsnelheid kunt u deze GYS CNT printer ook aansluiten op de reguliere netspanning.

Horizontaal of verticaal
De SPM heeft een zeer compact formaat - hetgeen extra mogelijkheden geeft voor in de werkplaatsruimte - en is plaatsbaar in zowel horizontale als verticale positie, namelijk met behulp van de magnetische elementen aan de onderzijde ervan. Het printen is in alle posities mogelijk (!).

Geschikt voor op GYS Trolley XL
De Smart Printer is dankzij de gemagnetiseerde onderkant eenvoudig te plaatsen op een trolley. Zie hiervoor ook de Trolly GYSflash XL, te vinden bij de Gerelateerde producten.

Waarschuwingsindicatie
Raakt het papierrolletje op of is er een thermische storing dan geeft het apparaat dit d.m.v. een waarschuwingslampje aan.

Tweemaal USB
Het apparaat heeft een USB 2.0 aansluiting met twee ingangen: ten behoeve van de koppeling met de barcodelezer 1D/2D en een toetsenbord. Zie ook de Productsuggesties op deze pagina.

Specificaties:
Ingangsspanning: 100-240V
Gewicht: 1,35kg
Afmetingen: 14 x 10,5 x 13,3 cm
Isolatieklasse: IP21

Geleverd met:

  • verbindingskabel SMC (DB9), 50cm
  • netsnoer IEC C13, 2,5 meter
  • 1 rol papier
  • duidelijke handleiding, ook in het Nederlands:

Volgt; zie ook de datasheet:De GYSflash CNT laders - waarbij CNT staat voor Connected - zijn veelzijdige acculaders met voeding. Ze beschikken over USB- en SMC-aansluitingen, waarmee bijvoorbeeld modules en laadprofielen aanpasbaar zijn, configuraties kunnen worden geïmporteerd en aanvullende apparaten zoals printer en barcodelezer de connectie met de CNT kunnen maken.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags