laadstation / vaste e-bike lader DeLuxe voor Victoria, Raleigh, Puch, Panasonic, Kalkhoff, Flyer

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Docking station / laadstation 42V voor fiets acculader voor de e-bike merken Victoria, Raleigh, Puch, Panasonic, Kalkhoff en Flyer. Vaste plek voor het opladen van uw 36V accu. Laadsnelheid 4.1A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€299,95
Incl. btw

laadstation / vaste e-bike lader DeLuxe voor Victoria, Raleigh, Puch, Panasonic, Kalkhoff, Flyer

Docking station / laadstation: een vaste fiets acculader voor 36V accu's van Victoria, Raleigh, Puch, Panasonic, Kalkhoff en Flyer. Dit vaste laadstation is een snellader heeft een maximaal laadvermogen van 4,1A.

Specificaties
Output voltage: 42V
Kleur: grijs

OEM-codes o.a.: NKJ051A

Een docking station biedt gemak, telkens bij het opladen van uw e-bike accu. U plaatst de op te laden accu snel en stabiel op het laadstation, dat stevig op de door u gewenste plek staat. U zet de e-bike accu simpelweg in de daarvoor bestemde opening, terwijl u desgewenst éénmaal de vaste plek kiest voor het plaatsen (en wegwerken van het snoer) van dit vaste e-bike laadstation. Deze kan simpelweg worden aangesloten op het vaste stopcontact 220-230V.

Is deze acculader geschikt voor mijn fietsaccu?
Let bij de aanschaf van een nieuwe acculader op het voltage van de acculader (V), de capaciteit van de accu in ampère (A) en het type aansluiting (type connector) van de acculader.

Voltage
Op het etiket van de acculader staat het voltage (V): het output voltage. Dit moet overeenkomen met het input voltage van de accu. Dat is meestal 24 of 36 Volt. Het voltage van de acculader kan én mag een paar Volt afwijken. Een lader van bijvoorbeeld 29,4 Volt voor een accu van 24 Volt of een lader van 42 Volt voor een lader van 36 Volt vormt geen risico.

Ampèrage
Het Ampèrage (Ah) van de lader geeft de oplaadsnelheid weer: het aantal Ampère per uur. De gemiddelde laadsnelheid ligt tussen de 1,5 tot 3Ah. Vanaf 4Ah spreken we van een snellader. Overigens is laden op een lagere snelheid beter voor de levensduur van de accu.

Soort stekker
Er zijn allerlei soorten stekkers, onder meer met een variatie in het aantal polen of pinnetjes. Dat kunnen er 3, 4 of 5 zijn. Lees op Acculaders.nl de productomschrijving (én bekijk de foto's) en vergelijk deze goed met uw fietsaccu en waar nodig de etiketgegevens daarop.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen