Mastervolt AC Power Analyser

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Mastervolt AC Power Analyser wordt o.a. gebruikt om AC apparaten, zoals generatoren of scheidingstransformatoren, aan te sluiten op het MasterBus netwerk. De Analyser maakt ook systeeminformatie inzichtelijk.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.

€499,95 €474,95

Incl. btw

Mastervolt AC Power Analyser

De Mastervolt AC Power Analyser is een multifunctioneel meetinstrument dat zowel AC (wissel)spanning als AC stroom, frequentie, Cos Phi en vermogen binnen het systeem inzichtelijk maakt. De AC Power Analyser kan gebruikt worden als MasterBus interface voor de Mass Sine serie. Verder bevat de Analyser een vrij programmeerbaar potentiaalvrij contact. Wordt gebruikt om AC apparaten, zoals generatoren of scheidingstransformatoren, aan te sluiten op het MasterBus netwerk.

Toepasbaar/ geschikt voor
De Mastervolt AC Power Analyser kan gebruikt worden als MasterBus interface voor de Mass Sine serie. Verder wordt de AC Power Analyser gebruikt om AC apparaten, zoals generatoren of scheidingstransformatoren, aan te sluiten op het MasterBus netwerk.

Geleverd inclusief
De Mastervolt AC Power Analyser wordt geleverd met de volgende onderdelen: de Mastervolt AC Power Analyser zelf, MasterBus-kabel, meetspoel 100:5 en MasterBus terminator.

Montage
Montage kan eenvoudig via schroefgaten in de behuizing (schroeven worden niet meegeleverd bij dit product).

Engelstalige handleiding
De Mastervolt AC Power Analyser wordt geleverd met een eenvoudige Engelstalige handleiding. Een Nederlandstalige handleiding kunt u online bekijken of downloaden.

Handige extra informatie bij uw Mastervolt AC Power Analyser

Specificaties
MasterBus powering: Ja
Afmetingen: 80 x 181 x 28 mm
Gewicht: 0,53 kg
Beschermingsgraad: IP65

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags