Mastervolt GMDSS frontpaneel voor Mass 24/50-2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Dit is een GMDSS frontpaneel voor de Mass 24/50-2 met GMDSS-bewakingsfuncties. Op dit digitale paneel worden de accuspanning en stroom weergegeven. Het paneel heeft ook een alarmfunctie.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€429,95
Incl. btw

Mastervolt GMDSS frontpaneel voor Mass 24/50-2

Dit is een GMDSS frontpaneel voor de Mass 24/50-2 met GMDSS-bewakingsfuncties ook genoemd de Mass 2 Interface. Op dit digitale paneel worden de accuspanning en stroom weergegeven. Het paneel heeft ook een alarmfunctie. Dit paneel past precies in uw Mass 24/50-2 aan de voorzijde in plaats van het bestaande front.

Het GMDSS is een wereldomvattend maritiem communicatiesysteem dat deel uitmaakt van SOLAS (Safety Of Life At Sea) en maakt gebruik van DSC en satellietcommunicatie.

GMDSS staat voor Global Maritime Distress and Safety System en dat betekent Wereldwijd Maritiem Nood- en Veiligheidssysteem.

Voor de Mass 24/50-2 die compatibel is met dit paneel betekent dit een hoge standaard aan communicatie tussen de accu's en de aangesloten laders ofwel een hoge standaard aan communicatie tussen de aangesloten elektronica aan boord.

Inclusief 500A / 50mV Shunt
Dit frontpaneel wordt geleverd inclusief 500A / 50mV Shunt.

Handige extra informatie bij de GMDSS frontpaneel

Over de foto
Op de foto worden 3 frontpanelen en een remote paneel getoond. Het gaat bij dit product om een frontpaneel met een grijze rand om het paneel heen dat precies past in uw Mass 24/50-2.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags