Mastervolt Laadstroomverdeler BI 1202-S

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Mastervolt Laadstroomverdeler BI 7012-S is een laadstroomverdeler gebaseerd op conventionele diodetechniek. Op deze laadstroomverdeler kunt u 2 accu's aansluiten.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€139,95
Incl. btw

Mastervolt Laadstroomverdeler BI 1202-S

De Mastervolt Laadstroomverdeler BI 1202-S is een laadstroomverdeler gebaseerd op conventionele diodetechniek. Op deze laadstroomverdeler kunt u 2 accu's aansluiten.

De spanningsval over de diode (ca. 0,6 V) kan gecompenseerd worden door aanpassing van de uitgangsspanning van de aangesloten acculader of dynamo. Mastervolt Mass acculaders en Alpha Pro laadregelaars zijn standaard uitgerust met een voorziening voor automatische spanningsvalscompensatie.

Compact en licht van gewicht
De Mastervolt BI laadstroomverdelers zijn licht van gewicht, compact gebouwd en zogenaamd ‘solid state’. Ze zullen dus geen slijtage vertonen.

Robuust en duurzaam
De Mastervolt BI laadstroomverdelers zijn gemaakt van corrosievast materiaal met aluminium koelprofiel. De elektronica is ingegoten in kunststof.

Snel en eenvoudig installeren
De Mastervolt BI laadstroomverdeler is voorzien van kunststof eindstukken met montagelippen voor eenvoudige montage op een vlakke ondergrond. De solide boutaansluitingen met moer en borging zorgen voor een goede aansluiting op de accu's en de dynamo of acculader.

Nederlandstalige handleiding
Een beknopte Nederlandstalige handleiding wordt meegeleverd bij dit product.

Handige extra informatie bij uw laadstroomverdeler:

Details
Aantal accu-aansluitingen: 2
Afmetingen: 207 x 140 x 80 mm
Gewicht: 1,20 kg
Compensatiediode: Ja
Maximale stroom acculader: 80A
Maximale stroom dynamo: 120A

De juiste bekabeling, montage en beveiliging van uw installatie
Ook voor de juiste bekabeling van uw installatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben voor alle aansluitingen de beste kabels die u per meter kunt bijbestellen bij uw bestelling. Naast kabels hebben we ook zekeringenzekeringhoudersperskabelogen en meer voor de montage en inrichting van uw installatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags