Mastervolt Mass 24/15-2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Mastervolt Mass 24/15-2 is een professionele stille krachtige acculader/ druppellader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden van 24V accu's van 24Ah tot ongeveer 120Ah. De Mass is ontworpen om te allen tijde, ook onder barre conditie

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.

€979,95 €929,95

Incl. btw

Mastervolt Mass 24/15-2

De Mastervolt Mass 24/15-2 is een professionele stille krachtige acculader/ druppellader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden van 24V accu's van 30Ah tot ongeveer 150Ah. De Mass is ontworpen om te allen tijde, ook onder barre condities, feilloos hun werk doen.

Geschikt voor
De Mastervolt Mass 24/15-2 is geschikt voor alle soorten 24V accu's van 30Ah tot ongeveer 150Ah. De Mastervolt Mass 24/15-2 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's en tevens voor lithium accu's.

Bedoeld voor vaste montage
De Mastervolt Mass 24/15-2 is bedoeld voor vaste montage en wordt daarom ook alleen geleverd met aansluitogen voor een ringaansluiting op de accupolen. De lader is gemakkelijk te monteren op een schutbord of een achterplaat met de 4 montagegaten rondom de lader.

Hoogwaardige aluminium behuizing
De Mass laders van Mastervolt zijn uitgevoerd om onder de zwaarste omstandigheden optimaal te blijven presteren. Ze zijn daarom uitgevoerd met een stevige hoogwaardige aluminium behuizing.

Volautomatische acculader
De Mastervolt Mass 24/15-2 is een volautomatische acculader ook wel druppellader genoemd. U heeft er geen omkijken naar, 'aansluiten en vergeten' dus. De ChargeMaster 24/15-2 bevat 3 oplaadstappen. 

Laadvermogen
Het laadvermogen van de Mass 24/15-2 is maximaal 15A bij 24V accu's. Een tweede accu kan geladen en onderhouden worden met 3A.

Aantal accu-aansluitingen
De Mastervolt Mass 24/15-2 is voorzien van 2 accu-aansluitingen. U kunt dus 2 accubanken van 24V gelijktijdig laden en onderhouden. Het laadvermogen van de hoofduitgang is 15A en van de tweede uitgang is dat 3A.

Sypply/ spanningsbron zonder accu
De Mass 24/15-2 kan ook fungeren als voedingsbron zonder accu. U heeft hiermee altijd de mogelijkheid (indien aangesloten op 230V walstroom) om uw 24V systemen te blijven gebruiken, ook als de accu ofwel geheel leeg of niet aanwezig is (bijvoorbeeld bij het vervangen van de accu).

LED display
Op het LED display kunnen de volgende zaken afgelezen worden: de laadstatus van de accu's, laadstadium van het laadproces, de connectie met de Masterbus en een indicatie of het apparaat aangesloten is aan de voeding.

Snoerlengtes
N.v.t. aansluitkabels worden niet bijgeleverd.

Kenmerken

  • Mastervolt 3-traps+ laadkarakteristiek
  • Geschikt voor het laden van Gel, AGM, natte en lithium accu’s
  • Volledig vermogen tot 80 °C (afnemend vermogen vanaf 45 °C)
  • Geschikt voor het laden van 3 24V accu's
  • LED display voor makkelijk uitlezen van info
  • Spanningsbron zonder accu (supply-functie)
  • Richtlijnen: CE, ABYC A-31, RRR en RMRS
  • Geschikt voor aansluiten op de Masterbus


IP23 beveiligde behuizing/ isolatieklasse
De Mass 24/15-2 van Mastervolt is IP23 beveiligd qua constructie van de behuizing. Dit betekent dat uw lader aanrakingsveilig is en verder is de behuizing spatwaterdicht. U dient deze lader niet te installeren op een plek waar het erg vochtig is of waar de kans bestaat dat veel waterspetters ontstaan.

Beveiligingen van uw lader
De Mass 24/15-2 van Mastervolt is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de aansluitogen/ eyelets (omgekeerde polariteit of ompoling), de lader is vonkvrij aan te sluiten aan uw accu, de lader is beveiligd tegen overladen van uw accu, overspanning, kortsluiting en oververhitting. Kortom een veilige keus.

230V input
De Mastervolt Mass kan alleen aangesloten worden op 230V (180-265V) stroombronnen. 

Handige extra informatie bij uw acculader:

Garantie
De Mastervolt Mass wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Voltage: 24V
Accuvermogen: 30 tot 150Ah
Soorten accu’s: Alle soorten 24V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL) en Lithium/ LiFePO4 accu's
Maximale laadstroom: 3A
Afmetingen (L x B x H): 325 x 220 x 111 mm
Gewicht: 3,3 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen