Mastervolt MasterBus Power Interrupter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met de MasterBus Power Interrupter kunt u een deel van het MasterBus netwerk afsluiten. Dit vermindert het nullast verbruik en is handig als een groot systeem langere tijd niet gebruikt wordt. Communicatie via de MasterBus blijft mogelijk.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€234,95
Incl. btw

Mastervolt MasterBus Power Interrupter

Met de Mastervolt MasterBus Power Interrupter kunt u een deel van het MasterBus netwerk afsluiten. Dit vermindert het nullast verbruik en is handig als een groot systeem langere tijd niet gebruikt wordt. Communicatie via de MasterBus blijft mogelijk.

Toepasbaar/ geschikt voor
De Mastervolt MasterBus Power Interrupter wordt vooral toegepast in de wat grotere systemen waarbij een deel van het systeem uitgeschakeld kan worden om zo het stroomverbruik (lekstromen/ nullast verbruik) te beperken.

Geleverd inclusief
De MasterBus Power Interrupter wordt geleverd met de volgende onderdelen: de MasterBus Power Interrupter zelf, MasterBus terminator en een Masterbus-kabel.

Eenvoudige montage
Montage kan eenvoudig via schroeven (niet meegeleverd) of door de MasterBus Power Interrupter vast te klikken op een rail.

Engelstalige handleiding
De MasterBus Power Interrupter wordt geleverd met een eenvoudige Engelstalige handleiding. Een Nederlandstalige handleiding kunt u online bekijken of downloaden.

Handige extra informatie bij uw MasterBus Power Interrupter

Specificaties
MasterBus powering: Nee
Afmetingen: 66 x 78 x 32 mm
Gewicht: 0,08 kg
Beschermingsgraad: IP21

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags