Schumacher Mini 12V 440CA

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De SOS Booster Mini 12V 440CA is een krachtige startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€249,00
Incl. btw

Schumacher Mini 12V 440CA

De Mini 12V 440CA is een mobiele booster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van het voertuig.

Geschikt voor het starten van
Deze SOS Booster Micro is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski of een auto en dat meermalen achtereen. De SOS Booster Mini 12V 440CA is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 150Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

12V
De SOS Booster Mini 12V 440CA is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen.

Startvermogen
Het startvermogen van de Mini 12V 440CA is 440A met een piekvermogen van 1.600A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen. 

Interne AGM accu
De interne accu’s van SOS booster zijn AGM-batterijen. AGM accu’s zijn robuust en hebben het vermogen om zeer snel zeer hoge stroomsterkte af te geven.

De startkabels
De bijbehorende startkabels zijn 60 centimeter lang en dubbel geïsoleerd. De zijn flexibel en hebben een zeer hoog geleidingsvermogen voor de optimale doorgifte van stroom.

De klemmen/ accu-aansluitingen
De krokodillenklemmen zijn praktisch vormgegeven met een grote opening. Ze zijn volledig geïsoleerd.

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De SOS Booster Mini 12V 440CA heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd kan raken.

Beveiligd tegen ompoling
De Mini 12V 440CA is beveiligd tegen ompoling. Dus zelfs als u de plus aansluit op de min van de accu en andersom, dan zal dit geen nadelige gevolgen hebben van de Mini 12V 440CA en ook niet voor het voertuig.

Laadstatus van de SOS Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke meter aan de voorzijde van het apparaat.

Onderhoud
De SOS Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 3 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig. Bij de startbooster wordt een goede kwaliteit acculader/ druppellader geleverd die u bij voorkeur altijd aangesloten kunt laten aan de booster. Zo weet u altijd zeker dat u te allen tijde een goed onderhouden en goed opgeladen booster tot uw beschikking heeft.

Opladen van de SOS Booster
Het opladen van de SOS Booster kan via de meegeleverde 2A acculader (AC/DC 230V stopcontact) of via de meegeleverde oplaadkabel DC/12V voor in een voertuig (via de sigarettenaansteker van het voertuig, hiervoor dient de motor van het voertuig wel te lopen/ aan te staan).

Handige extra informatie bij uw SOS Booster:

Gewicht: 6,5 kg
Startvermogen: 440A
Piekvermogen: 1600A
Voltage: 12V
Laadstroom: 16A
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop) en Lithium Ion
Afmetingen: 36 x 13 x 24 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen