Lithium startbooster/ jumpstarter

Een lithium startbooster is een startbooster met een interne lithium accu. Doordat de startbooster een interne accu van het type lithium heeft is de startbooster licht van gewicht en behoeft de startbooster zelf minder onderhoud.

Minder onderhoud
De lithium startbooster/ jumpstarter behoeft minder onderhoud (minder tussentijds laden) dan de conventionele startbooster met bijvoorbeeld een zware AGM accu erin. De lithium accu degenereert minder snel dan een conventionele accu en heeft ook een lagere zelfontlading. Hierdoor is minder onderhoud nodig en dat kan fijn zijn, zeker als u de booster niet dagelijks gebruikt.

Langer volledig startvermogen
Een nadeel van de booster met conventionele accu is dat deze booster achteruit gaat in startvermogen naarmate de eigen accu van de startbooster slechter wordt. Dit gebeurt gewoon en dat is verder ook niet tegen te houden. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de booster langer meegaat, maar uiteindelijk zal de accu zijn startvermogen steeds verder verliezen.

De jumpstarter met een lithium accu erin blijft hetzelfde startvermogen geven omdat de techniek niet direct gebaseerd is op het vermogen van de accu. De kleinere lithium accu in de lithium startbooster laadt een slimme condensator op en die geeft gedurende 4 a 5 seconden een startboost af aan het voertuig. Door deze techniek kan de startbooster zijn volledige vermogen afgeven, ook na verloop van tijd als de accu in de booster zelf al slechter begint te worden. Deze techniek zorgt voor een langer blijvend krachtige startboost.

Ook bruikbaar als powerbank
De meeste lithium boosters zijn ook prima bruikbaar als powerbank. Hiermee heb je altijd ook laadcapaciteit bij u voor een laptop, een telefoon of een camera. De aansluiting van dit soort apparatuur is veelal via USB.

Lichtgewicht startboosters

De startboosters met interne lithium accu zijn licht van gewicht. Dat maakt dat u makkelijk de boosterpack meeneemt. Geen gesleep met loodzware accu's of boosters, een lithium startbooster weegt veelal slechts enkele kilo's en is klein van formaat.

24V lithium startbooster

Zoekt u een 24V lithium startbooster? Dat kan! Druppellader.com heeft 24V lithium startboosters. 24V lithium startboosters zijn wel wat minder in aanbod dan de conventionele 24V startboosters, maar ze bestaan wel. Een voorbeeld van een goede 24V startbooster is de Telwin Startzilla 3024 of de Telwin Drive Pro 12/24.

Tip voor 12V lithium jumpstarters: vooral de jumpstarters van Noco Genius zijn een aanrader. Deze jumpstarters zijn robuust van bouw en zijn daarmee hoogwaardige startbooster voor een scherpe prijs.


Lees meer
Filter uw productenSALE Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Jumpstarter/ Powerbank
 
De Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of motorfiets starten met deze GB20. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€109,95 €94,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 8
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 8
Powerbank/ startbooster
 
De Einhell CE-JS 8 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.
SALE Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Jumpstarter/ Powerbank
 
De Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB40. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€129,95 €119,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 12
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 12
Powerbank/ startbooster
 
De Einhell CE-JS 12 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€129,95

Informatie
Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250
Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250
12V Lithium Jumpstarter
 
Met de Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 1250 is zelfs zo sterk dat u er een kleine auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Telwin powerbank Drive 9000
Telwin powerbank Drive 9000
Alle soorten 12V accu's en USB
 
De Telwin powerbank Drive 9000 kunt u gebruiken om apparaten zoals uw mobiele telefoon, iPad, fototoestel of laptop mee op te laden. De powerbank is zo krachtig dat u er zelfs een voertuig mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A
Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A
Jumpstarter/ Powerbank
 
De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen.

€159,95

Informatie
SALE Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
De Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB50. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€189,95 €169,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 18
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 18
Powerbank/ startbooster
 
De Einhell CE-JS 18 is een compacte, handige starthulp en powerbank. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€174,95

Informatie
The Power Booster Universele Jumpstarter 600A
The Power Booster Universele Jumpstarter 600A
Met deze Power Booster heeft een mooie compacte universele jumpstarter met een startvermogen van 600A waarmee u prima een auto, motorfiets, scooter, grasmaaier, quad of soortgelijk voertuig kunt helpen starten.

€199,95

Informatie
SALE Noco Genius GBX55 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1750A
Noco Genius GBX55 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1750A
Jumpstarter/ Powerbank
 
De Noco Genius GBX55 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1750A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX55. U kunt er ook telefoon, iPad en laptop mee opladen.

€239,95 €209,95

Informatie
SALE GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
De GYS Nomad Power Pro 700 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€254,95 €209,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2