Steekzekeringhouder 6 stuks ATO met dubbele plus en centrale min

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze steekzekeringhouder/ zekeringdistributie kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De centrale min kan als busbar dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit. Deze houder heeft 2 positieve aansluitingen.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€32,95
Incl. btw

Steekzekeringhouder 6 stuks ATO met dubbele plus en centrale min

Deze steekzekeringhouder/ zekeringdistributie kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De centrale min kan als busbar dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit. Deze houder heeft 2 positieve aansluitingen. Deze houder is gemaakt voor steekzekeringen van 30A maximaal. Met deze zekeringdistributie zijn 6 apparaten veilig af te zekeren.

Toepassing
Deze zekering distributie is bedoeld voor maximaal 6 zekeringen van het type steekzekering/ autozekering/ blade fuse/ ATO zekering met een maximale waarde van 30A per zekering. De maximale belasting is als volgt onderverdeeld: Op de uitgangen kan maximaal tot 30 ampere aangesloten worden per circuit. Op de ingang kan tot maximaal 100 ampere (2 x 50A) aangesloten worden aan toepassingen.

Afdekkap met draaiknop
Deze zekeringdistributie wordt afgeschermd met een afdekkap die u los kunt maken met de rode draaiknop aan de voorkant ervan.

Stickervel met iconen en beschrijvingen
Bij de steekzekering houder wordt een stickervel met iconen en beschrijvingen meegeleverd waarmee u de toepassingen die gezekerd worden kunt aanduiden. Zodoende weet u snel waar u moet zoeken als een toepassing stopt met werken.

Montage
U kunt de zekering distributie vastschroeven via 4 schroefgaten in de behuizing. De schroeven worden niet meegeleverd bij dit product. De aansluitingen van het circuit (de afzonderlijke apparaten) zitten aan de achterzijde van de distributie en kunnen met AMP 6.4 mm quick connectterminals/ faston stekkers aangesloten worden (vlakstekers van 6,3mm passen hier ook op). De input aansluitingen zijn M5, aan te sluiten met een M6 perskabelogen.

Belangrijk voor de aansluitingen op de busbar: Zorg ervoor dat de aansluiting altijd goed contact maakt met de busbar. Dus perskabelogen of ringogen moeten vlak op de busbar geplaatst worden en goed vastgeschroefd.

Details
Output: 30 ampere maximaal per circuit/ zekering
Input: 100 ampere maximaal (2 x 50A per ingang)
Aansluitingen circuit: AMP 6.4 mm quick connectterminal/ Vlakstekers van 6,3mm
Aansluiting input: M5 (bedoeld voor M6 perskabeloog)
Afmetingen behuizing: 125 x 95 x 60 mm
Gewicht: 0,40 kg

Handige extra informatie bij uw Steekzekeringhouder 6 stuks ATO met dubbele plus en centrale min

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags