Telwin Booster Startronic 530 - starter, lader en tester - 230V

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze digitale, microprocessor gestuurde lader, starter én onderhouder staat zijn mannetje voor bijna alle accu’s zoals van auto, bestel- en vrachtwagen. De multifunctionele, veilige Startronic 530 beschermt elektronica en biedt volledig overzicht.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€775,00
Incl. btw

Telwin Booster Startronic 530 - starter, lader en tester - 230V

Deze digitale, microprocessor gestuurde lader, starter én onderhouder is een rots in de branding voor bijna alle type accu’s van auto’s, bussen en bijvoorbeeld kleinere boten en vrachtwagens. De Startronic 530 laadt en start in rap tempo, houdt u van alles op de hoogte en beschermt uw kostbare on-board elektronica.

Test, Charge, Tronic, Start of Stand-by
De Startronic is geschikt voor alle accu’s (lood, gel, wet, AGM, start-stop) met 6/12/24V spanning. De Telwin Startronic booster en acculader met veel extra’s heeft een ultramoderne technologie. U kiest eenvoudig de modus die op dat moment van toepassing is: Test, Charge, Tronic, Start of Stand-by.

Behoud van uw instellingen
De modus Stand-by activeert zichzelf bij het aansluiten op de sigarettenaansteker (extra praktisch!) van de auto. Dit voorkomt dat uw instellingen van de on-board computer ongewenst kwijtraken wanneer u de accu loskoppelt. Ideaal, zeker ook voor garagehouders, want géén tijdrovende herprogrammering!

Voorkomen van overbelasting
Met de modus Tronic beheert u de elektronische regeling van de laadstroom, de automatische onderbreking evenals de herstart. De Safe Start, in de modus Start, voorkomt overbelasting van uw on-board elektronica. Deze technologie beschermt daarmee ABS, airbags, elektronische ontsteking en andere elektronica.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

Zeer overzichtelijk
Het display is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De waarschuwingslampjes laten niets te raden over. De stand van zaken wat betreft laadstroom (1÷40A), laadtijd en/of voltage staat telkens helder aangegeven. Hetzelfde geldt voor de laadstatus. De Startronic 530 is uitstekend beveiligd, zoals tegen omkering van polariteit, uitval van de acculader en thermostatische onderbreking.

Handige extra informatie bij uw Telwin Booster Startronic

Voltage: 6V / 12V / 24V
Accuvermogen:
Soorten accu’s: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Maximale laadstroom:
Afmetingen (L x B x H): 26 x 23 x 39 cm
Gewicht: 19,5 kilogram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen