Telwin Booster Startzilla 4012 XT - jumpstarter, voeding en tester

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Startzilla 4012 is een multifunctionele jumpstarter én tester. Met de onderhoudsvrije LiPo lithiumbatterijen start u in no time uw 12V voertuig. De booster is buitengewoon licht, compact en krachtig.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€669,00 €599,00

Incl. btw

Telwin Booster Startzilla 4012 XT - jumpstarter, voeding en tester

De Startzilla 4012 XT is een multifunctionele jumpstarter én tester. Met de onderhoudsvrije LiPo lithiumbatterijen start u in no time uw 12V voertuig. De booster is buitengewoon licht, compact en krachtig.

IJs- en ijskoud? Maakt u zich geen zorgen. Deze compacte Startzilla kan temperaturen tot maar liefst -20 graden Celsius zonder enige moeite aan. De functie Ice Start met temperatuurcontrole is er speciaal voor gemaakt. Deze booster detecteert automatisch de buitentemperatuur en past de benodigde operationele functies daarop aan.

Starten met groot piekvermogen
De 600A startpower met een piek van 4.000A geeft met gemak het extra benodigde vermogen om een auto, bestelwagen, kleine boot en/of bijvoorbeeld kleinere vrachtwagen (12V) te helpen starten. Deze jumpstarter is inzetbaar voor voertuigen van 12V. Het apparaat is geschikt voor deze accu’s: wet, AGM, gel en start/stop. De interne accu heeft een capaciteit van 15.600 milliampère.

Tester met extra controles
De Startzilla 4012 XT is tevens een tester. Dit uiterst betrouwbare apparaat voert controles uit op de accu. Checkt zowel de spanning op de accupolen, de startcapaciteit (CCA) als het laadsysteem van uw voertuig. De indicatoren op het display tonen bovendien nauwkeurig het batterijniveau.

Altijd in de juiste modus
Het multifunctionele display geeft sowieso zeer overzichtelijk aan waar u mee bezig bent. 

Ook 12V voeding!
Uw booster kan tevens fungeren als voeding voor 12V. U kunt de Startzilla instellen dat deze voeding geeft tot 20A voor zowel 12V. Let op: de interne capaciteit van de lithium accu is beperkt, dus een hoge voeding kan slechts korte tijd gegeven worden. 

Goed beveiligd
Uw starthulp in koude en alle andere dagen van het jaar biedt ruime bescherming. De accuklemmen verkeerd om? Gevaren als ompoling, kortsluiting, overspanning, onderspanning, overstroom, oververhitting en ondertemperatuur worden tijdig herkend. Een geruststellend gevoel.

Flexibel inzetbaar
Deze alles-in-een jump starter ontvangt u compleet met startkabels en is op te laden via het stopcontact. De accu is een lithium accu: dus géén rompslomp met het onderhoud van de accu van de Startzilla zelf (eens in de 3 maanden even bijladen is van belang om de accu goed vol te houden om zodoende altijd een volle startbooster tot uw beschikking te hebben). De flexibile Startzilla 4012 is dus niet alleen oerdegelijk, veilig, zeer krachtig en multifunctioneel, maar ook nog eens steevast klaar voor gebruik. De Startzilla is bovendien handig te vervoeren en ook voor garagebedrijven een mooi product om klanten optimaal mee van dienst te zijn.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

Handige extra informatie bij uw Startzilla 4012 XT
Lees de onderstaande productinformatie voor alle details van deze powerbank.

Gewicht: 3,42 kg
Startvermogen: 600A
Piekvermogen: 4.000A
Voltage: 12V
Laadstroom:
Soorten accu's: wet, AGM, gel en start/stop
Afmetingen: 15,5 x 23,4 x 31,8 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu: 15.600 milliampère
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen