Telwin Booster Startzilla 9024 XT - jumpstarter, voeding en tester

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Startzilla 9024 is een multifunctionele jumpstarter én tester. Met de onderhoudsvrije LiPo lithiumbatterijen start u in no time uw 12V/24V voertuig. De booster is buitengewoon licht, compact en krachtig.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€769,00 €699,00

Incl. btw

Telwin Booster Startzilla 9024 XT - jumpstarter, voeding en tester

De Startzilla 9024 is een multifunctionele jumpstarter én tester. Met de onderhoudsvrije LiPo lithiumbatterijen start u in no time uw 12V/24V voertuig. De booster is buitengewoon licht, compact en krachtig.

IJs- en ijskoud? Maakt u zich geen zorgen. Deze compacte Startzilla kan temperaturen tot maar liefst -20 graden Celsius zonder enige moeite aan. De functie Ice Start met temperatuurcontrole is er speciaal voor gemaakt. Deze booster detecteert automatisch de buitentemperatuur en past de benodigde operationele functies daarop aan.

Starten met groot piekvermogen
De 4.500A startpower met een piek van 9.000A geeft met gemak het extra benodigde vermogen (voor 24V systemen geldt 2.250A startvermogen en 4.500A piekvermogen). Hiermee krijgt u uw auto, bestelwagen, kleine boot en/of bijvoorbeeld vrachtwagen vlot aan de gang. Deze jumpstarter is inzetbaar voor voertuigen van 12V en 24V. Het apparaat detecteert indien gewenst automatisch het voltage en is geschikt voor deze accu’s: wet, AGM, gel en start/stop. De interne accu heeft een capaciteit van 31.200 milliampère.

Tester met extra controles
De Startzilla 9024 is tevens een tester. Dit uiterst betrouwbare apparaat voert controles uit op de accu. Checkt zowel de spanning op de accupolen, de startcapaciteit (CCA) als het laadsysteem van uw voertuig. De indicatoren op het display tonen bovendien nauwkeurig het batterijniveau.

Altijd in de juiste modus
Het multifunctionele display geeft sowieso zeer overzichtelijk aan waar u mee bezig bent. 

Ook 12V voeding!
Uw booster kan tevens fungeren als voeding voor 12V of 24V. U kunt de Startzilla instellen dat deze voeding geeft tot 100A voor zowel 12V als voor 24V. Let op: de interne capaciteit van de lithium accu is beperkt, dus een hoge voeding kan slechts korte tijd gegeven worden. 

Goed beveiligd
Uw starthulp in koude en alle andere dagen van het jaar biedt ruime bescherming. De accuklemmen verkeerd om? Gevaren als ompoling, kortsluiting, overspanning, onderspanning, overstroom, oververhitting en ondertemperatuur worden tijdig herkend. Een geruststellend gevoel.

Flexibel inzetbaar
Deze alles-in-een jump starter ontvangt u compleet met startkabels en is op te laden via het stopcontact. De accu is een lithium accu: dus géén rompslomp met het onderhoud van de accu van de Startzilla zelf (eens in de 3 maanden even bijladen is van belang om de accu goed vol te houden om zodoende altijd een volle startbooster tot uw beschikking te hebben). De flexibile Startzilla 9024 is dus niet alleen oerdegelijk, veilig, zeer krachtig en multifunctioneel, maar ook nog eens steevast klaar voor gebruik. De Startzilla is bovendien handig te vervoeren en ook voor garagebedrijven een mooi product om klanten optimaal mee van dienst te zijn.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant.

Handige extra informatie bij uw Startzilla 9024 XT

Lees de onderstaande productinformatie voor alle details van deze powerbank.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen