Victron Cyrix Lithium Load Relais 24/48V-230A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Het Cyrix Lithium Load Relais 12/24V-230A is een intelligent relais dat dient als tweede beschermingslinie voor een LiFePO4-batterij tijdens het gebruiken van de Lithium accu met verbruikers zonder VE.Bus connectie.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€218,95 €169,95

Incl. btw

Victron Cyrix Lithium Load Relais 24/48V-230A

Het Cyrix Lithium Load Relais 24/48V-230A is een intelligent relais dat dient als tweede beschermingslinie voor een LiFePO4-batterij tijdens het gebruiken van de Lithium accu met verbruikers zonder VE.Bus connectie. Deze Cyrix-Li-Load is geschikt voor 24V en 48V systemen.

De LiFePO4-batterij: voorkomen van onderspanning, overspanning en oververhitting van de cellen
De eerste beschermingslinie is die van celbalancering in de accu zelf. Alle Victron LiFePO4-batterijen hebben een geïntegreerde celbalancering.

De tweede beschermingslinie bestaat uit:
- Het uitschakelen van de belasting in het geval van een naderende onderspanning in een cel.
- En uitschakeling of verlaging van de laadstroom in geval van dreigende celoverspanning, te hoge temperatuur (> 50 ° C) of te lage temperatuur (<0 ° C).

Het VE.Bus BMS vormt de kern van de tweede beschermingslijn. Niet alle verbruikers of laders kunnen echter rechtstreeks door het VE.Bus BMS worden aangestuurd. Om dergelijke verbruikers of laders uit te schakelen zijn er verschillende VE.Bus BMS bestuurbare Cyrix-schakelaars/ relais beschikbaar.

De Cyrix-Li-Load
De Cyrix-Li-Load ontkoppelt als de regel-ingangsspanning ‘free floating’ wordt. Als de accuspanning zich na het ontkoppelen herstelt (dit gebeurt als er geen andere belastingen op de accu zijn aangesloten) stijgt de uitgangsspanning van het BMS naar een hogere waarde en koppelt de Cyrix na 30 seconden de accu weer aan. Na 3 koppelpogingen blijft de Cyrix ontkoppeld tot de accuspanning is gestegen naar een waarde hoger dan 26V (respectievelijk 52V voor 48V systemen) gedurende tenminste 30 seconden (dit betekent dan namelijk dat de accu wordt opgeladen).

Inclusief aansluitkabel
Dit relais wordt geleverd inclusief de Control Cable for Cyrix met een lengte van 1 meter voor aansluiting op het BMS en de accu.

Details
Systeemspanning: 24V en 48V
Maximale stroom: 230A
Eigen verbruik indien relais geopend: < 4 mA

Regelingangsspanning:
- De Cyrix koppelt aan als de regelingangsspanning hoog is (ongeveer gelijk aan de accuspanning)
- De Cyrix ontkoppelt als de regelingangsspanning "free floating" wordt gelaten of omlaag wordt gebracht.

Beschermingsgraad: IP54
Afmetingen: 65 x 100 x 50 mm
Gewicht: 0,27 kg

Opmerking m.b.t. de foto
Op de foto ziet u een Cyrix-Li-charge relais afgebeeld staan. Het gaat hier om het Li-Load relais. Het relais ziet er verder hetzelfde uit. Onze excuses voor de eventuele verwarring.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags