Victron Digital Multi Control 200/200A GX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Digital Multi Control 200/200A GX is informatie en bedieningspaneel voor Victron Multiplus en Victron Quattro omvomers/laders.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€127,95
Incl. btw

Victron Digital Multi Control 200/200A GX

De Victron Digital Multi Control 200/200A GX is informatie en bedieningspaneel voor Victron Multiplus en Victron Quattro omvomers/laders. Dit is inclusief standalone, parallelle, en 2+3-fase configuraties. Zowel VE.Bus als non VE.Bus systemen worden ondersteund.

Met dit paneel kunt u de stroomlimiet voor de PowerControl en PowerAssist instellen voor twee wisselstroombronnen (bijvoorbeeld een generator en een walstroom aansluiting). Verder geeft het paneel de actuele laadstatus van de lader of de status van de converter/ inverter weer met LED's.

Instellingsbereik
Het instellingsbereik van de Digital Multi Control is maximaal 200A.

LED helderheid
De helderheid van de LED’s wordt automatisch bepaald door middel van een lichtsensor aan de voorzijde van het paneel. Als de omgevingslichtsterkte lager wordt dan zal de helderheid van de LED’s ook dalen. Dit is prettig voor het oog en verminderd tevens het stroomverbruik.

Minder geschikt voor wandmontage
De Digital Multi Control is minder geschikt voor inbouw in een wand (maar het kan zeker wel). Het beste laat de Digital Multi Control zich monteren in een mounting box die u hierbij kunt bijbestellen. De bijpassende mounting/ montage box 65 x 120 mm is te vinden onderaan deze pagina bij de gerelateerde producten.

Wilt u de Digital Multi Control op een wand plaatsen dan wordt hiervoor een handleiding, een mal voor de schroeven en de schroeven zelf in ieder geval meegeleverd bij het product.

Verbinden met de Digital Multi Control (DMC)
Het verbinden van de DMC met uw systeem is eenvoudig. In de meeste gevallen kunt u simpelweg doormiddel van een RJ45 kabel deze verbinding bewerkstelligen.

Gebruiksaanwijzing
Een uitgebreide Nederlandstalige gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd bij dit product. De gebruiksaanwijzing is verder beschikbaar in 4 andere talen waaronder het Engels.

Details
Afmetingen: 65 x 120 x 40 mm
Instellingsbereik: maximaal 200A

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags