Victron Energiemeter ET340 - 3 fase - max 65A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Victron Energiemeter ET340 is driefasig en kan gebruikt worden als Grid meter, het meten van de uitgang van een PV omvormer of het meten van de uitgang van een AC Genset.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€197,95 €179,95

Incl. btw

Victron Energiemeter ET340 - 3 fase - max 65A

Deze Victron Energiemeter ET340 is driefasig en kan gebruikt worden als Grid meter, het meten van de uitgang van een PV omvormer of het meten van de uitgang van een AC Genset.

U kunt deze energiemeter plaatsen in de meterkast en uitlezen via de Victron Color Control GX of een andere monitor aangesloten via een RS485 naar USB-interface kabel of via Zigbee.

De Wireless AC-sensoren worden gebruikt om de stroom (A), spanning (V), het vermogen (W) en de energie (kWh) van de volledige applicatie in de verdeelkast te meten. U kunt ook de output van een PV-omvormer meten en berekenen. De gegevens kunnen op de Victron Color Control GX en het VRM-portaal worden weergegeven. De gateway maakt verbinding met de Victron Color Control via Ethernet en is de DECT-hub voor de sensoren.

Met de ET340 drie-fase energiemeter (kWh) is dubbel tariefbeheer mogelijk voor actieve energiemeting en kostentoewijzing. De meter kan binnenkomende en uitgaande energie meten of worden geprogrammeerd voor één van beiden.

De ET340-behuizing is geschikt voor DIN-railmontage en is voorzien van een RS485 Modbus-poort die beschikbaar is via schroefklemmen, dubbele RJ45-connectoren (standaard UTP netwerkkabel) of optische infraroodcommunicatiepoort voor maximaal 247 transceivers op dezelfde bus. Er is ook een draai-urenteller beschikbaar om de energie te koppelen aan de relevante werkuren.

Aansluitopties met Victron of andere monitor-apparatuur
U kunt de Victron EM24 energiemeter direct verbinden via een RS485-naar-USB-interface kabel of via een draadloze verbinding via Zigbee.

Specificaties
Voeding: zelfvoeding (208 - 400 V AC)
Max belasting: 65A in directe verbinding
Klasse: 1 (kWh) volgens EN62053-21
Nauwkeurigheid: ± 0,5% RDG (stroom / spanning)
Energiemeting: kWh en kvarh (inkomend/uitgaand) met 2 tarieven
Systeemvariabelen: kW, kvar, kVA, VLL, VLN, PF, Hz, kWdmd, kWdmd-piek, bedrijfsurenteller
Fasevariabelen: kW, kvar, kVA, VLL, VLN, A, PF, THD (V, A tot de 15e harmonisch)
Aux-ingang: digitale ingang voor dubbel tariefbeheer
Communicatiepoort: Modbus RTU (door schroefterminal, dubbele RJ45-poort, optische poort), optische poort voor parameterconfiguratie, variabele aflezing, datalogging (door OptoProg-adapter)
Afmetingen: alleen 3-DIN-module

Engelstalige gebruiksaanwijzing
Een Engelstalige gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd bij het product. Naast Engels is de gebruiksaanwijzing ook beschikbaar in het Duits en Spaans, helaas niet in het Nederlands.

Productsheet
Download hier alvast de productsheet van de Victron energiemeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags