Victron Color Control GX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Color Control GX is een intuïtief controlepaneel voor alle Victron-stroomsystemen zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Lynx Ion + Shunt en meer.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€604,95 €449,95

Incl. btw

Victron Color Control GX

De Victron Color Control GX is een intuïtief controlepaneel voor alle Victron-stroomsystemen zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Lynx Ion + Shunt en meer.

Duidelijk helder display
De Victron Color Control GX biedt een duidelijk en helder display waarop u makkelijk uw belangrijke systemen kunt monitoren. De bediening van het paneel gebeurt met de knoppen onder het display (of via de online VRM portal).

VRM Online Portal
De Victron CCGX kan ook via internet op afstand uitgelezen worden via het VRM Online Portal. U kunt via deze toegang online via internet of via het LAN uw systeem monitoren.

Internetverbinding
De Victron CCGX kan worden verbonden met het internet via een Ethernet-kabel en via Wi-Fi. Voor de verbinding via Wi-Fi is een Wi-Fi USB-stick nodig. De CCGX heeft geen intern gsm-modem: er is geen slot voor een simkaart. Gebruik in plaats daarvan een in de handel verkrijgbare GPRS- of 3G-router.

Data logging
Als er verbinding met het internet aanwezig is dan worden alle gegevens naar het VRM-portaal gestuurd. Als er geen internetverbinding beschikbaar is slaat de CCGX de gegevens intern op tot maximaal 48 uur. Door het plaatsen van een micro SD-kaart of een USB-stick kunnen meer gegevens worden opgeslagen. Een micro SD-kaart kan ingestoken worden aan de onderkant kan het controlepaneel. Deze bestanden kunnen vervolgens worden online of offline worden geconverteerd met de VictronConnect app voor analysedoeleinden.

Energy Storage Systems (ESS) - 24-uurs bewaking
De Color Control GX beheert ESS - energieopslagsystemen. Het houdt de noodaccu's op 100%, wordt ingeschakeld tijdens stroomonderbrekingen en leidt het te veel aan (zonne-) energie terug voor eigen verbruik. Dit zorgt voor een efficiënte energiehuishouding en daarmee ook minder energieverbruik.

Automatische in-/uitschakeling van het aggregaat
De Victron Color Control GX kan worden geprogrammeerd om automatisch uw aggregaat in te schakelen bij een te lage accuspanning, een te hoog energieverbruik of bij een bepaalde laadstatus van de accu. Het kan bovendien zo worden ingesteld dat de aggregaat pas start wanneer u dat wilt (en niet bijvoorbeeld plotseling midden in de nacht).

Geschikt voor
De Victron Color Control GX is geschikt voor ondersteunde producten:
- Multi's en Quattro's, inclusief één fase- en driefase-systemen. Bewaking en regeling (aan/uit en
stroombegrenzer). De configuratie kan worden aangepast (alleen op afstand via het internet, niet zonder
internetverbinding)
- BlueSolar MPPT-zonneladers met een VE.Direct-poort
- BlueSolar MPPT 150/70 en de MPPT 150/85 met VE.Can-poort. Als meerdere BlueSolar MPPT's met VE.Can in parallelle schakeling worden gebruikt, wordt alle informatie gecombineerd tot een pakket.
- De BMV-700-familie kan direct worden aangesloten op de VE.Direct-poorten op de CCGX (VE.Direct-kabel is hierbij nodig)
- De BMV-600-familie kan worden aangesloten op de VE.Direct-poorten op de CCGX.
- Lynx Ion + Shunt
- Lynx Shunt VE.Can
- Skylla-i acculaders
- NMEA2000 tanksensoren
- Een USB-GPS kan worden aangesloten op de USB-poort. Locatie en snelheid worden weergegeven op het
display en de gegevens worden doorgestuurd naar het VRM-portaal om e.e.a. te kunnen volgen. De kaart op het VRM-portaal laat de meest recente positie zien.
- Fronius PV-omvormers

Beknopte handleiding meegeleverd
Een beknopte Engelstalige handleiding wordt meegeleverd bij het product. Een uitgebreider Engelstalige handleiding kan via internet via onderstaande link gelezen worden. Een Nederlandstalige handleiding is helaas niet beschikbaar.

Handige extra informatie bij uw Color Control GX:

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags