Victron GlobalLink 520

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M-connectiviteit toe aan alle VE.Direct-apparaten zonder maandelijkse kosten of abonnementen gedurende de eerste vijf jaar van gebruik.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€398,95 €236,95

Incl. btw

Victron GlobalLink 520

De Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M-connectiviteit toe aan alle VE.Direct-apparaten zonder maandelijkse kosten of abonnementen gedurende de eerste vijf jaar van gebruik. De Victron GlobalLink 520 is ontwikkeld om eenvoudig wereldwijd connectiviteit van Victron systemen tot stand te brengen via het 4G LTE-M-netwerk.

Op de twee VE.Direct-poorten van de GlobalLink kunnen twee VE.Direct-apparaten aangesloten worden (Bijvoorbeeld een BMV Battery Monitor en een MPPT Solar laadregelaar. De gegevens van deze aangesloten apparaten kunnen op deze manier rechtstreeks op de VRM (Victron Remote Management) afgelezen worden. Op de VRM portal kan de status van de verbonden producten worden gecheckt, gedetailleerde geschiedenisgrafieken worden bekeken, analytische rapporten worden gegenereerd en zelfs automatische alarmen geconfigureerd.

De werking van de Victron GlobalLink 520 uitgelegd
De Victron GlobalLink 520 LTE-M maakt gebruik van een LTE-M simkaart waarmee module data uitgewisseld wordt met het online Victron Remote Management (VRM) portaal. Deze data wordt vervolgens verwerkt door een softwareapplicatie en kan bepaalde acties uitvoeren zoals het verzenden van een waarschuwing of notificatie of het automatisch aanpassen van een sensor of apparaat zonder tussenkomst van een gebruiker.

Eenvoudige systeembewaking en -regeling
Op de twee VE.Direct-poorten van de GlobalLink kunnen twee VE.Direct-apparaten aangesloten worden (Bijvoorbeeld een BMV Battery Monitor en een MPPT Solar laadregelaar. De gegevens van deze aangesloten apparaten kunnen op deze manier rechtstreeks op de VRM (Victron Remote Management) afgelezen worden.

Ingebouwde antenne
De GlobalLink 520 wordt geleverd met een ingebouwde antenne die is ontworpen om over de hele wereld te werken. Als u echter een betere ontvangst wilt behalen of uw wilt uw module bijvoorbeeld in een bestelwagen installeren dan is het ook mogelijk om een ​​externe antenne te monteren.

Victron beheer op afstand via VRM
Het online Victron Remote Management (VRM) portaal geeft u overal en altijd toegang tot uw installatie. In het VRM kunt u de status van uw verbonden producten controleren, gedetailleerde geschiedenisgrafieken van uw energie bekijken, analytische rapporten genereren en zelfs automatische alarmen configureren voor het geval er iets misgaat.

LTE-M technologie uitgelegd
LTE-M is de afkorting voor LTE Cat-M1 of Long Term Evolution (4G), categorie M1. De cellulaire LTE-M technologie is ontworpen om op een energiezuinige manier snel data te verzenden waardoor het gebruik van draadloos Internet of Things-toepassingen mogelijk gemaakt wordt. LTE-M ondersteunt data overdracht en roaming. Hierdoor wordt connectiviteit in een bewegend voertuig zoals een camper of boot gerealiseerd. De dekking neemt elke week toe naarmate lokale providers het netwerk ondersteunen. De GlobalLink 520 module is inclusief 5 jaar connectiviteit dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschaf van een aparte databundel en simkaart. Kijk op https://1nce.com/en/coverage voor de beschikbaarheid van LTE-M in uw regio.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags