Victron Maxi GX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Maxi GX biedt een ultramoderne monitoring voor uw Victron systeem. De Maxi GX is met name geschikt voor grote installaties met veel MPPT Solar laadregelaars omdat deze 25 VE.Direct-poorten heeft.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€2.513,95 €2.204,95

Incl. btw

Victron Maxi GX

De Victron Maxi GX biedt een ultramoderne monitoring voor uw Victron systeem. De Maxi GX is met name geschikt voor grote installaties met veel MPPT Solar laadregelaars omdat deze 25 VE.Direct-poorten heeft. De Victron Maxi GX heeft de meeste CPU-kracht van alle GX monitoring apparaten.

Monitoring
De Maxi GX is het communicatiecentrum van uw installatie. Het apparaat verbindt de componenten met elkaar en zorgt ervoor dat ze in harmonie werken. Het monitoring van live gegevens en het wijzigen van instellingen kunt u doen via de VRM portal (Victron Remote Management Portal).

25 VE.Direct-poorten
De Victron Octo GX biedt 25 VE.Direct-poorten en is daarmee uitermate geschikt voor installaties met veel MPPT zonne-laadregelaars.

Intuïtief systeemoverzicht
De Victron Maxi GX biedt een intuïtief overzicht van uw systeem en geeft informatie als de accustatus van laden, huidig stroomverbruik, stroomopbrengst van PV en stroomvoorziening van hoofdnetvoeding/generator.

Automatisch een generator starten/stoppen
De Maxi GX kan worden geprogrammeerd om een generator automatisch te starten of te stoppen. Dit kan geactiveerd worden door laagspanning in het systeem, een hoog gevraagd vermogen of de accustatus.

GX-producten algemeen
GX-producten zijn de ultramoderne monitoringoplossing van Victron Energy. De GX-familie bestaat uit een aantal 'Venus'-apparaten die elk speciaal geschikt zijn voor een bepaald type installatie. Het Venus-apparaat vormt de kern van het systeem - biedt bewaking en fungeert als het communicatiecentrum van uw installatie. Alle andere systeemcomponenten - zoals omvormers / laders, opladers voor zonne-energie en batterijen - zijn erop aangesloten. Het Venus-apparaat zorgt ervoor dat ze allemaal in harmonie werken. Monitoring kan lokaal worden uitgevoerd of op afstand via het gratis te gebruiken Victron Remote Management portal (VRM).

Aansluitingen/ Communicatiepoorten
De Victron Maxi GX bevat de volgende aansluitingen:

  • 25 VE.Direct-poorten
  • 1 VE.Can aansluiting
  • 1 VE.Bus aansluiting
  • 1 USB poort (voor GPS, datalogging of updates bijvoorbeeld)
  • 1 Ethernet aansluiting
  • Voedingsingang
  • Digitale inputs 4 stuks
  • Relais - 2 schakelbare relais mogelijk (alarm of aan/uit, alleen repais 1 is bedoeld voor een generator)


Connectie met internet of LAN
De connectie van uw Maxi in uw netwerk verloopt via ethernet kabels/ netwerkkabels.

Montage en installatie
De Maxi GX is te monteren met de montagebeugels aan de 4 hoekpunten van de Maxi. Installatie is verder eenvoudig te doen door de aansluitingen/ stekkerverbindingen in te pluggen. De Maxi GX is daarna direct klaar voor gebruik. Een beknopte gebruiksaanwijzing is verder online te vinden.

Vergrendeling
De Victron Maxi GX is te vergrendelen met de meegeleverde sleutel. De Maxi GX heeft 2 vergrendelingen aan de voorzijde van de behuizing.

IP67 behuizing
Door de robuuste behuizing en waterdichte afsluiting van de deur is de behuizing van de Maxi GX IP67 beschermd, dus waterdicht en stofdicht. De Maxi GX kan daardoor prima geplaatst worden in een vochtige of stoffige omgeving. 

Display op voorzijde van de Maxi GX
De display op de voorzijde van de Maxi GX geeft een ip-adres weer als de Maxi GX is aangesloten en actief is via internet.

LED's in de Maxi GX
LED's in de Maxi geven aan of de afzonderlijke apparaten actief zijn of dat USB poorten actief zijn bijvoorbeeld. Mogelijke problemen worden aangegeven via rode LED's als die zich voordoen. Raadpleeg de handleiding voor meer uitleg over de LED's.

Externe firmware-updates
De Victron Maxi GX biedt ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van externe firmware-updates.

Details
Afmetingen: 600 x 380 x 210 mm
Gewicht: 16,4 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags